Esteu aquí

Incidències dels serveisTreballs d’asfaltatge al tram lateral de l’av. de Barcelona


L’Ajuntament de Sant Joan Despí realitzarà entre els dies 17 i 20 de juliol treballs d’asfaltatge al carril lateral de l’avinguda de Barcelona, entre els carrers de la Bisbal del Penedès i l’avinguda del Baix Llobregat.

Aquesta actuació es realitza per millorar el ferm d’aquest tram dins el Pla d’Asfaltatge que s’està realitzant en diferents vies del municipi per millorar l’espai públic de Sant Joan Despí.

Disculpin les molèsties.


 


Inici de les obres de reforma del passeig de Maluquer


El dilluns 16 de juliol començaran els treballs de reforma integral del passeig de Maluquer. Les obres, que es preveu finalitzin a l’octubre, contemplen una ampliació de les voreres (ara molt estretes), que passaran a tenir una amplada d’1,80 metres; la reordenació de l’aparcament; el soterrament del cablejat aeri; una nova il·luminació i millores al clavegueram. També es plantarà nou arbrat.

Accés als pàrquings: es realitzarà pel carrer de Francesc Macià (per al veïnat amb l’aparcament situat en el tram entre passeig del Canal i Francesc Macià) i pel carrer de Rius i Taulet (per al veïnat amb el pàrquing situat entre el Passeig del Canal i Rius i Taulet).

Disculpin les molèsties.
 


Treballs d’asfaltatge al carrer de la Fontsanta


L’Ajuntament de Sant Joan Despí realitzarà treballs d’asfaltatge al carrer de la Fontsanta la setmana del 9 al 13 de juliol. Les dates d’inici i execució de les obres, així com els trams afectats són els següents:
 • Entre supermercat Mercadona i carrer del Marquès de Monistrol: del 9 al 12 de juliol
 • Entre carrer del Marquès de Monistrol i carrer del Gran Capità: del 10 al 13 de juliol
 • Entre carrer del Gran Capità i av. de la Mare de Déu de Montserrat: de l’11 al 13 de juliol

Mentre durin les obres, excepte en moments puntuals, es permetrà la circulació atenent a la senyalització excepcional. Aquesta actuació es realitza per millorar el ferm d’aquest tram dins el Pla d’Asfaltatge que s’està realitzant en diferents vies del municipi per millorar l’espai públic de Sant Joan Despí.

Disculpin les molèsties.
 


Inici de la segona fase de les obres de reforma del carrer Major


Divendres 6 de juliol està previst l’inici de la segona fase de les obres de remodelació del carrer Major, que afectarà el tram comprès entre els carrers de Baltasar d’Espanya i de Montjuïc. S’obrirà al trànsit el primer tram ja reformat (entre Baltasar d’Espanya i Jacint Verdaguer) i es podrà accedir al carrer Montjuïc des de l’av. de Barcelona.

Afectacions motivades per aquests treballs:
• l’entrada i sortida de l’aparcament del Muxu es realitzarà pel carrer de J.A. Goytisolo
• la parada d’autobús situada al tram en obres es traslladarà a Baltasar d’Espanya (el bus accedirà des de la rambla de J.M. Jujol);
• el tram de Baltasar d’Espanya, entre Major i Goytisolo, recupera el seu sentit original de circulació;
• el carrer d’en Ribes canvia novament de sentit de circulació;
• l’accés i sortida als pàrquings de la zona en obres es realitzarà entre les 20 h i les 8.30 h. Per a la resta d’hores, es prega la col·laboració del veïnat, que hauria d’intentar entrar i sortir dels aparcaments només en cas d’urgència.

Preguem disculpin i comprenguin les molèsties que provoquen aquestes obres.


 


Tall de trànsit per obres al nou sector de les Begudes-Ciutat Esportiva FCB


Els dissabtes 19 i 26 de maig, amb motiu de la realització de treballs de canalització vinculats a les obres d’urbanització del sector de les Begudes Ciutat Esportiva FCB, es realitzaran talls puntuals de trànsit al carrer Major en el seu tram entre l’avinguda Onze de Setembre i el nou carrer ara en construcció. El trànsit es desviarà per: carrers de Francesc Macià – del Sud - Major. Disculpin les molèsties.

      
 


Alerta davant la presència de senglars


Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

 • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
 • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
 • No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
 • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
 • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
 • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
 • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
 • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.


L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.
 


 

El mercat ambulant del Centre es trasllada a la plaça de l’Ermita


A partir del dia 12 de febrer, el tradicional mercat ambulant dels dilluns del barri Centre deixarà el seu emplaçament actual i s’ubicarà a la plaçade l’Ermita fins al tram de vianants del carrer del Bon Viatge.
El canvi d’ubicació està motivat per les properes obres de reforma del carrer Major i no provocarà alteracions al trànsit, ja que el carrerMercat continuarà obert.
L’horari continuarà sent l’habitual, de 7 a 14 hores.