Esteu aquí

Incidències dels serveis

Canvi en l’hora de recollida de residus per les festes de Nadal

Amb motiu de les festes de Nadal, els dies 24 i 31 de desembre, el servei de recollida de residus s’avançarà i començarà a les 15 hores.

D’altra banda, els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener no hi haurà servei de recollida de mobles.

Tingueu present aquest horari a l’hora de dipositar els residus.

Disculpeu les molèsties
 L’escala del carrer de Baltasar d’Espanya tancada al pas per obres


Des de dijous 2 de gener de 2020, l’escala del carrer de Baltasar d’Espanya amb passeig del Canal restarà tancada al pas de vianants per motiu de les obres d’instal·lació de la nova escala mecànica.

L’accés es podrà realitzar pels carrers paral·lels, com ara Maluquer o Cor de la Flora.

Disculpeu les molèsties.


 


Treballs de millora a la xarxa de clavegueram del carrer del Gran Capità


Dilluns 11 de novembre de 2019 és previst que comencin els treballs de renovació del col·lector de vorera del carrer del Gran Capità, en el tram comprés entre el carrer de Montilla i l’avinguda de Barcelona.

Aquestes feines provocaran que alguns dies –durant la primera setmana de l’obra– calgui tallar l’accés al carrer de Montilla des de Gran Capità, només durant l’horari d’execució dels treballs.

La finalització de les obres està prevista per a la primera setmana de desembre.

Disculpeu les molèsties
 Alerta davant la presència de senglars


Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

· No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.

· Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.

· No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.

·Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.

·El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.

·En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.

·Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.

·Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.