Esteu aquí

Incidències dels serveis

Remodelació del carrer del Bon Viatge
Inici d’obres del primer tram (entre Baltasar d’Espanya i Torrent d’en Negre)

El proper dilluns 20 de març s’inicien les obres de remodelació del carrer del Bon Viatge, al tram comprès entre els carrers de Baltasar d’Espanya i de Torrent d’en Negre. El treballs d’aquesta primera fase, amb una durada aproximada d’un mes, obliguen a tallar aquest tram al trànsit rodat, tot reservant un espai de pas per als vianants. Per a garantir la mobilitat viària, es permetrà l’accés des
del carrer de Jacint Verdaguer a Torrent d’en Negre (vegeu el plànol adjunt). A partir del 10 d’abril, es durà a terme la remodelació de l’espai la zona situada al voltant de l’església i de l’ermita del Bon Viatge.
La remodelació, acordada amb els veïns i veïnes, convertirà Bon Viatge en una via més cívica, que convidi al passeig, amb una ampliació de les voreres, canvi de paviment, nova il·luminació, arbrat, sistema de recollida de residus, etc.

Disculpeu les molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar.

reforma bon viatge


 Actuacions per prioritzar als vianants al Passeig del Canal

Per tal de preservar el Passeig del Canal com a espai de vianants, en els propers dies es prendran accions per limitar-hi l’accés de vechicles, que quedarà restringit a serveis, càrrega i descàrrega i accés a aparcaments. Per aquest motiu, es col·locaran pilones que marcaran les zones on no ha d’entrar el trànsit rodat (veieu plànol adjunt). Cal recordar que, per les seves característiques i com indica el seu nom, és un carrer concebut com a passeig de vianants. Donem així un pas més per fer, entre tots i totes, una ciutat més amable i sostenible.

pilones