Esteu aquí

Incidències dels serveis

Talls puntuals per trams a l’av. Barcelona per renovació de les reixes del clavegueram

Senyalització especial amb desviaments de trànsit alternatius

Durant el mes d’agost, l’Ajuntament de Sant Joan Despí durà a terme treballs de reposició de les reixes interceptores del clavegueram a l’avinguda de Barcelona, entre av. de la Mare de Déu de Montserrat i el carrer Major, amb l’objectiu d’evitar sorolls i millorar-ne la funcionalitat. Per tal de provocar el menor impacte possible, aquestes obres es realitzaràn per trams, senyalitzant en cada ocasió el recorregut alternatiu per als vehicles. Es recomana, no obstant, fer servir les vies exteriors del casc urbà – Creu d’en Muntaner i av. Generalitat– per als desplaçaments interns per la ciutat.
Disculpeu les molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar.
Remodelació del carrer del Bon Viatge
 

Inici d’obres del primer tram (entre Baltasar d’Espanya i Torrent d’en Negre)
 

El proper dilluns 20 de març s’inicien les obres de remodelació del carrer del Bon Viatge, al tram comprès entre els carrers de Baltasar d’Espanya i de Torrent d’en Negre. El treballs d’aquesta primera fase, amb una durada aproximada d’un mes, obliguen a tallar aquest tram al trànsit rodat, tot reservant un espai de pas per als vianants. Per a garantir la mobilitat viària, es permetrà l’accés des
del carrer de Jacint Verdaguer a Torrent d’en Negre (vegeu el plànol adjunt). A partir del 10 d’abril, es durà a terme la remodelació de l’espai la zona situada al voltant de l’església i de l’ermita del Bon Viatge.
La remodelació, acordada amb els veïns i veïnes, convertirà Bon Viatge en una via més cívica, que convidi al passeig, amb una ampliació de les voreres, canvi de paviment, nova il·luminació, arbrat, sistema de recollida de residus, etc.
 

Disculpeu les molèsties que aquestes obres us puguin ocasionar.

reforma bon viatge