Esteu aquí

Incidències dels serveis

Restriccions al trànsit i aparcament de vehicles amb motiu de la Diada d’Entitats
Amb motiu de la celebració de la Diada d’Entitats hi haurà restriccions a l’accés i sortida d’aparcaments i afectacions sobre el pas de vehicles al carrer de Jacint Verdaguer dissabte 21 d’octubre, de 17 a 21 hores, i diumenge 22 d’octubre, de 10 a 18 h.

Afectacions a les zones de càrrega i descàrrega al Passeig del Canal amb motiu de la Diada d’Entitats
Amb motiu de la Diada d’Entitats, que se celebrarà els dies 21 i 22 d’octubre al Passeig del Canal, s’informa als comerços d’aquest carrer que dissabte, 21 d’octubre, de 9 a 14 hores i de 17 a 24 h, i diumenge, 22 d’octubre, de 10 a 18 hores, no es podran realitzar actuacions de càrrega i descàrrega.

Restriccions al trànsit i aparcament de vehiicles amb motiu de la Diada d'Entitats
Amb motiu de la celebració de la Diada d'Entitats hi haurà restriccions a l'accés i sortirda d'aparcaments i afectacions sobre el pas de vehicles al passatge Maluquer i als carrers de Jacint Verdaguer i d'en Domènec dissabte 21 d'octubre, de 17 a 24 h, i diumenge, 22 d'octubre, de 10 a 14.30 h.
Per accedir al seu gual, els veïns i veïnes afectats ho podran fer pels carrers de Francesc Macià o de Rius i Taulet. Demanem màxima precaució en la circulació per aquests trams de vies, ja que seran habilitades de doble sentit.

Alternatives d'accés al carrer de Francesc Macià amb motiu de la Diada d'Entitats
Amb motiu de la celebració de la Diada d'Entitats hi haurà restriccions a l'accés i sortida d'aparcaments i tall del pas de vehicles al carrer de Jacint Verdaguer (des de les Torres) dissabte 21 d'octubre, de 17 a 21 hores, i diumenge 22 d'octubre, de 10 a 18 h.
Per poder arribar al carrer Francesc Macià, hi haureu d'accedir des dels carrers de la Creu d'en Muntaner, del Ferrocarril i de Francesc Macià.

Disculpeu les molèsties.