Esteu aquí

Incidències dels serveis

Talls de trànsit al carrer de Vicomicià

 

Els dies 12 i 13 d'agost es realitzaran diferents treballs a la via pública al carrer de Vicomicià que comportaran talls de trànsit:

Dimecres 12 d'agost: Per treballs de reparació a la via pública, es tallarà el trànsit a la cruïlla del carrer de Vicomicià amb el carrer d'en Ribes, de les 8 a les 18 hores. Per facilitar la mobilitat, es canviarà de sentit temporalment el tram del carrer de Vicomicià entre el carrer d'en Ribes i el carrer del Bon Viatge.

Dijous 13 d'agost: Es realitzaran treballs de reparació del pou de clavegueram i del paviment al carrer de Vicomicià. Per aquest motiu, de les 8 a les 18 hores quedarà tallat al trànsit rodat l'accés al carrer de Vicomicià des del carrer del Bon Viatge.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Tall de trànsit a la BV-2001

 

El dimarts 11 d'agost es realitzaran treballs de reparació de la calçada a la BV-2001. Per aquest motiu, de les 8 a les 14 hores es tallarà l'accés del trànsit rodat a la BV-2001 des de la rotonda de la B-23 en direcció al carrer de la Creu d'en Muntaner. El sentit contrari de circulació restarà obert.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Tallat l'accés al carrer Major des de l'av. de Barcelona

 

Els propers dies dijous 6 i divendres 7 d'agost es realitzaran treballs de reparació de la reixa interceptora d'aigues pluvials situada a la cruïlla entre el carrer Major i la avinguda de Barcelona (sentit Sant Feliu). Per aquest motiu, es tallarà l'accés del trànsit rodat al carrer Major des de la rotonda de l'av. de Barcelona.

Itinerari alternatiu

L'accés al carrer Major des de l'avinguda de Barcelona es podrà fer excepcionalment des del carrer del Bon Viatge, a través del carrer de Montjuïc, que canviarà de sentit temporalment per facilitar la mobilitat en aquesta zona.

Disculpeu les molèsties.

 


 

Afectació al pas dels busos per treballs a la rotonda del carrer Major amb avinguda de Barcelona

 

Del 3 al 6 d'agost, quedarà anul·lada la parada de bus Major-Av. de Barcelona de les línies L52 i L77 per treballs de millora a la rotonda del carrer Major amb l'avinguda de Barcelona.

 


 

Carril bici en calçada al carrer de la Creu d'en Muntaner per ampliar espai de vianants a la vorera

 

Divendres 12 de juny es realitzarà el darrer tall al trànsit al carrer de la Creu d'en Muntaner, entre el carrer Major i l'avinguda de la Generalitat.

Per seguir garantint l'espai de seguretat per als vianants, durant les properes setmanes s'executarà un carril bici a la calçada de Creu d'en Muntaner –entre Major i Francesc Macià– per tal d'alliberar espai a les voreres pels vianants i poder garantir la distancia entre persones i acomplir amb les mesures de prevenció de la COVID-19.

L'execució d'aquest nou carril bici implicarà realizar canvis en l'ordenació viària d'aquest eix i millorarà la seguretat viària de tot el tram.

En aquest sentit, ja s'han iniciat alguns treballs previs i el proper dijous s'iniciaran treballs de pintura.

 


 

Tancament de l'oficina de l'ORGT

 

D'acord amb l'estat d'alarma decretat pel govern de l'Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal·lacions de l'Organisme de Gestió Tributària romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

L'atenció al contribuent es mantindrà a través dels següents canals:

 • Telemàtica www.orgt.diba.cat. També podreu presentar escrits a través del registre telemàtic
 • Correu electrònic, a l'adreça orgt.atenciociutadana@diba.cat, a través de la qual es rebran i contestaran consultes
 • Per telèfon, trucant al número 93 202 98 02


Disculpeu les molèsties.

 


 

Instal·lació de pantalles acústiques a l'autovia B-23 al barri de Torreblanca

 

El dilluns 10 de febrer de 2020, l'Ajuntament de Sant Joan Despí iniciarà les obres d'instal·lació de pantalles acústiques a l'autovia B-23 a l'altura del barri de Torreblanca, a l'entorn del pas per damunt de l'avinguda de la Generalitat. Els treballs consistiran en la instal·lació d'una pantalla acútica de 124 metres de longitud per tal de minimitzar els nivells sonors provocats pel trànsit de l'autovia a l'entorn residencial.

Les obres s'executaran de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores. Tot i això, els treballs de fonamentació de les pantalles acústiques s'hauran d'executar en horari nocturn. 

El termini d'execució de les obres és de dos mesos, amb la previsió que finalitzin abans de Setmana Santa.

Disculpeu les molèsties.


Pantalles acústiques

 


Alerta davant la presència de senglars

Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

 • No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.
 • Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.
 • No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.
 • Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.
 • El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.
 • En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.
 • Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.
 • Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.