Esteu aquí

Incidències dels serveis
Tall de trànsit al carrer de Rius i Taulet per obres: del 8 al 19 d’abril


Les obres de remodelació del carrer de Rius i Taulet, al tram entre l’avinguda de Barcelona i la plaça de Rosa Sensat, obliguen al tall de trànsit entre els dies 8 i 19 d’abril. Durant aquest periode es procedirà a la retirada del paviment actual i la seva substitució per un de nou.

Aquests dies es recomana fer servir itineraris alternatius a través del carrer d’Antoni Maura i del carrer de Pau Casals, especialment per a l’accés a l’escola Pau Casals, per al qual també es pot estacionar al pàrquing del carrer del Tambor del Bruc i accedir a peu pel pas sota les vies (veure plànol).

Disculpeu les molèsties.


 

Treballs de millora al carrer de Josep Maria Trias de Bes


L’Ajuntament de Sant Joan Despí té previst, a partir del dia 28 de gener de 2019, iniciar els treballs relatius a la millora del carrer de Josep Maria Trias de Bes.

La reforma contempla un nou asfaltatge del carrer, així com la construcció d’una nova plataforma elevada entre la plaça del Carme i l’església de les Planes, a banda de la urbanització del seu entorn. També es crearà un nou pas de vianants elevat a la cruïlla amb el carrer de la Mare de Déu de la Mercè (treballs que s’iniciaran dies abans i no requereixen de tall de trànsit). Amb aquestes actuacions tindrem un carrer més pacificat pel que fa al trànsit i més segur per a les persones.

Treballs previs. Durant les obres de soterrament dels contenidors del carrer del passat desembre, es van detectar anomalies al terreny que cal analitzar abans de començar l’actuació. Per això, abans de l’inici de les obres es realitzaran cates del subsòl per tal d’assegurar una correcta execució dels treballs. Aquestes cates requeriran talls puntuals (es preveu un parell de dies) al trànsit rodat. Aquests talls tornaran a produir-se en el moment de realitzar el nou asfaltatge.

Disculpeu les molèsties que aquests treballs us puguin ocasionar.

 Arranjament del carrer de Rius i Taulet


L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha iniciat els treballs d’arranjament del carrer de Rius i Taulet, al tram entre l’avinguda de Barcelona i la plaça de Rosa Sensat, que contemplen:

• renovació i ampliació de voreres
• plantació d’arbrat
• nou enllumenat de Leds, més eficient i mediambientalment sostenible
• renovació del clavegueram
• asfaltatge

Mentre duri la reforma (tres mesos aproximadament), el carrer passarà a tenir un únic sentit de circulació, en direcció a Cornellà des de l’avinguda de Barcelona. La bateria de contenidors es traslladarà, provisionalment, a l’alçada de la plaça de Rosa Sensat.

Disculpeu les molèsties.

 Alerta davant la presència de senglars


Davant la possible presència d’exemplars de porcs senglars a la ciutat, especialment a la zona del Pla del Vent-Torreblanca, demanem màxima precaució. El porc senglar és un animal salvatge cada vegada més freqüent en zones urbanes. És probable que estigui de pas perquè recorren llargues distàncies.

En cas de trobar-vos amb un porc senglar es recomana el següent:

·

No ens hi hem d’apropar mai, ni tocar-los: No es tracta de mascotes, sinó d’animals que viuen en un entorn natural i, per tant, ens poden veure com una amenaça directa si ens apropem.


·

Evitem moviments o sorolls bruscos si es troben molt a prop: ells intenten fugir si veuen perill i el poden evitar. Però en el cas que estiguin a prop, o vagin amb les seves cries hem d’evitar fer moviments o sorolls bruscos, ja que ho podrien interpretar com una amenaça directa i enfrontar-se a nosaltres.


·

No els hi hem de donar menjar: que amb aquest fet es modifica la seva conducta i acaben perdent la por a les persones. No hem d’oblidar que són animals salvatges.


·

Llençar la brossa dins de bosses i assegurar-nos que el contenidor queda tancat correctament. Evitem llençar menjar a les papereres.


·

El menjar dels animals domèstics ha de quedar fora de l’abast dels senglars.


·

En cas que notem la seva presència podem fer soroll per tal que no s’acostin. No fer-ho en cas de tenir-los a una distància molt curta.


·

Lliguem els gossos davant la seva presència: en cas que es sentin atacats poden ferir o envestir el nostre gos.


·

Conduïm amb precaució: Poden creuar la carretera i provocar una col·lisió i/o la seva mort.

 


L’Ajuntament ha augmentat la vigilància i ha posat les mesures de neteja necessàries per evitar la presència d’escombraries que els serveixin d’aliment.