Esteu aquí

Sessió ordinària del Ple municipal

dijous 28/2/2019 20:00h - Ajuntament

Sala de Plens

Ajuntament Sant Joan Despí.
Camí del Mig, 9
 

Sessió ordinària del Ple municipal del mes de febrer


ORDRE DEL DIA

PART RESOLUTIVA
1. Aprovació acta anterior de la sessió ordinària de 31 de gener de 2018 i de la sessió extraordinària de 12 de febrer de 2019.
2. Donar compte i ratificar, si s’escau, de les Resolucions d’Alcaldia.
 
ÀREA D’URBANISME, ESPAI PÚBLIC, SOSTENIBILITAT, SEGURETAT, CONVIVÈNCIA, SERVEIS GENERALS.

3. Dictamen d’aprovació provisional del Pla de Millora Urbana del polígon PA9, de la modificació del Pla General Metropolità, delimitat per l’avinguda de Barcelona, carrer Fontsanta i carrer dels Frares de Sant Joan Despí.
4. Dictamen d’aprovació provisional del Pla de Millora Urbana del polígon PA2, de la modificació del Pla General Metropolità, delimitat per l’avinguda de Barcelona, carrer Fontsanta i carrer dels Frares de Sant Joan Despí.
5. Dictamen d’aprovació inicial de la modificació de l’article 277 de les normes urbanístiques del Pla General Metropolità, relativa  a les disposicions sobre habitatge d’ús turístic al terme municipal de Sant Joan Despí.
6. Dictamen  d’aprovació del conveni de col·laboració i encàrrec de gestions amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relatiu a l’Oficina local d’habitatge, any 2019.
7. Dictamen d’aprovació del conveni de col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya relatiu al programa de mediació per al lloguer social d’habitatges, any 2019.


PART DE CONTROL
8.1 Moció presentada pels grups municipals de PSC-CP, Siqueespot/Sísepuede, ERC-MES-AM, Ciutadans, ICV-EUi-E i Convergència i Unió per sol·licitar col·laboració  d’ajuts mínims per a les empreses agràries del municipi.
8.2 Moció presentada pel grup municipal de Ciutadans de rebuig de la impunitat i l’indult als encausats pel cop a la democràcia a Catalunya dels mesos de setembre i octubre de 2017.

8.3 Moció presentada pel grup municipal de ERC-MES-AM sobre la inclusió al catàleg del patrimoni local d’una escultura als terrenys de l’empresa Gallina Blanca.

9. Precs i preguntes