Esteu aquí

Una delegació municipal visita Montilla amb motiu de la Feria de El Santo

11/07/2018 - Ajuntament

Una delegació de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, encapçalada per l'alcalde, Antoni Poveda, ha visitat aquests dies Montilla, municipi agermanat amb la nostra ciutat, amb motiu de la celebració de la Feria de El Santo en aquesta localitat de la província de Còrdova.

Cada any, la Feria de El Santo té com a pregoner algun montillano que no viu al municipi. Aquest any, l'encarregat de llegir el pregó ha estat l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, en representació dels veïns i veïnes de Sant Joan Despí que tenen els seus orígens a Montilla, que actualment sóns uns 600.

En el pregó, Poveda ha destacat els llaços que hi ha entre els dos municipis, que estan agermanats des de fa 32 anys, i ha explicat que "la presència de centenars de montillanos a Sant Joan Despí ha influït en la cultura i les tradicions de la ciutat, que s'han enriquit amb mostres molt diverses com ara la Cruz de Mayo, que se celebra des de 1985 per donar la benvinguda a la primavera i on el cant i el ball són molt presents".

Després de la inauguració de la fira, ha tingut lloc una cercavila pels carrers de Montilla amb gegants i capgrossos, amb la participació de la Colla de Geganters de Sant Joan Despí.

Aquest dimecres 11 de juliol, l'Ajuntament de Montilla ha ofert una recepció oficial a la representació de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, que ha estat formada per una delegació de regidors i regidores.