Esteu aquí

L’Ajuntament cedeix 17 bicicletes elèctriques a estudiants per promoure la mobilitat sostenible

20/01/2017 - Ajuntament

Aquest dijous 19 de gener l’Ajuntament ha cedit 17 bicicletes elèctriques a joves dels centres educatius de Sant Joan Despí. Durant els propers tres mesos, cinc estudiants de batxillerat de l’Ateneu Instructiu, sis de l’IES Jaume Salvador i Pedrol i sis més de l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia podran utilitzar aquestes bicicletes per desplaçar-se. D’aquesta manera, es promou la mobilitat sostenible i la consciència mediambiental entre la ciutadania més jove.

Aquest és el tercer cop que es lliuren bicicletes, sent els anteriors a l’octubre i a l’abril de 2016 respectivament. Les darreres edicions han tingut una valoració molt positiva per part dels estudiants, que només lamenten no poder-les tenir durant més temps. Les bicicletes es lliurin als estudiants dels instituts de manera rotatòria per tal que puguin arribar a més joves.

Les 17 bicicletes han estat cedides per l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè l’Ajuntament posi en marxa iniciatives per promoure l’ús de transport ecològic i lliure de fums. Els mitjans de transport sostenibles com la bicicleta ajuden a disminuir els alts nivells de contaminació als quals les ciutats estan exposades.