Esteu aquí

L'Ajuntament cedeix una quinzena de bicicletes elèctriques a estudiants i professorat

Aquesta és la cinquena entrega de bicis que fa l'Ajuntament

10/10/2017 - Alcalde

Promovent hàbits per ser més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha lliurat aquest dilluns 17 bicicletes elèctriques a joves estudiants de primer i segon de batxillerat, i a professorat, per promoure desplaçaments que no produeixen pol·lució i per tant, són més saludables. Amb la iniciativa es vol potenciar una mobilitat més sostenible entre la població.

La ciutat continua donant passes per afavorir entre la població una mobilitat més sostenible. Un d'aquests exemples el trobem en la cessió temporal de bicicletes elèctriques que fa més d'un any impulsa l'Ajuntament amb la participació del col·lectiu de gent jove. Ahir, 9 d'octubre, es va fer un nou lliurament de bicis a 17 joves i professors i professores dels institut Jaume Salvador i Pedrol, Francesc Ferrer i Guàrdia, i l'Ateneu Instructiu, en el marc d'un conveni signat el 2016 que preveu cessions de tres mesos per tal que pguin provar aquest mode de transport sense fums. Aquest préstec permet que es moguin d'una manera més sostenible i els consciencia en una forma de desplaçar-se que ajuda el medi ambient.

Tal i com va assenyalar l'alcalde, Antoni Poveda, “la salut i la qualitat de l'aire que respirem és fonamental, i en aquest sentit, les ciutats hem de fer esforços per facilitar aquest canvi d'hàbits que ha de venir de la conscienciació de tots i totes”.
Juntament amb les bicicletes, els participants han rebut una targeta del Bicibox (sistema d'aparcaments segurs de bicis) que els permetrà moure's més fàcilment per la ciutat sense haver de preocupar-se per la seguretat de les bicis. En l'actualitat Sant Joan Despí compta amb 19 mòduls de Bicibox amb capacitat per a 217 bicicletes.