Esteu aquí

El Consell dels Infants presenta les seves propostes sobre civisme, jocs inclusius i Any Jujol140

13/06/2018 - Alcalde

El Consell dels Infants de Sant Joan Despí ha presentat a l'alcalde, Antoni Poveda, les seves propostes relatives al civisme, els jocs inclusius i l'Any Jujol140, que han treballat al llarg d'aquest curs escolar. El Consell dels Infants és un òrgan consultiu format per alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles de la ciutat.

A principi de curs, l'alcalde va encarregar al Consell dels Infants que treballés propostes sobre tres temes: la campanya de civisme que tenia previst endegar l'Ajuntament, la presència de jocs inclusius als parcs i la celebració de l'Any Jujol140.

El 12 de juny ha tingut lloc la cloenda del Consell dels Infants 2018-2019 a la Sala de Plens de l'Ajuntament, i els consellers i conselleres han entregat les seves conclusions a l'alcalde.

Pel que fa al civisme, el Consell dels Infants ha fet una enquesta entre les escoles per conèixer l'opinió dels alumnes sobre la tinença responsable d'animals de la que han sorgit diferents idees.

El Consell també ha analitzat els parcs de Sant Joan Despí i ha recolllit idees sobre quins jocs inclusius s'hi podrien instal·lar.

Finalment, els consellers i conselleres també han proposat activitats per desenvolupar a la ciutat i a les escoles amb motiu de la celebració de l'Any Jujol140, que commemora el 140 aniversari del naixement de l'arquitecte modernista Josep Maria Jujol.

"Hem après que, encara que siguem nens i nenes, també tenim coses a dir, i agraïm molt que ens doneu un espai on poder-nos sentir escoltats i on poder participar, d'alguna manera, en la millora de Sant Joan Despí", van manifestar els membres del Consell dels Infants durant la cloenda del curs.

Per la seva banda, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va agrair el treball del consell i les propostes fetes. "Haig de dir-vos que jo estic molt content de la vostra feina i del fet que m’ajudeu a construir i a pensar la ciutat... que m’ajudeu a treballar per tenir una ciutat millor aportant la vostra mirada", va apuntar l'alcalde.