Esteu aquí

Reconeixement als representants de l’handbol local que han contribuït a l’èxit de la selecció catalana

26/01/2017 - Alcalde

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha fet un reconeixement públic a diferents representants de l'handbol local pel seu paper a la selecció catalana. L'alcalde, Antoni Poveda, va rebre, dimecres 25 de gener,  a les persones santjoanenques -10 entre jugadors i tècnics- que, a començament de gener, van contribuir a l’èxit de la selecció catalana al Campionat d’Espanya per autonomies d’handbol base en les categories juvenil, cadet i infantil.

Aquest campionat, en què s’han aconseguit els millors resultats en tota la història de la selecció catalana en handbol base, es va celebrar per primera vegada a casa nostra, dins els actes del 75 aniversari de la Federació Catalana d’Handbol. Concretament, a les localitats gironines de Blanes i Lloret, però també amb seus a Calella, Malgrat de Mar i Mataró. La competició va suposar tot un gran èxit esportiu de les seleccions catalanes. Un total de quatre ors, una plata i un bronze, fan que l’handbol base català sigui, de llarg, el millor de tota Espanya.

Dintre d’aquest gran èxit de les seleccions catalanes, cal destacar la important presència de l’handbol de Sant Joan Despí a les diferents seleccions catalanes, la majoria components del club de la nostra ciutat i d’altres, santjoanencs i santjoanenques que estan a altres clubs. Concretament, les jugadores de l’Handbol Sant Joan Despí Carolina Vázquez, Elena Rodríguez i Carla Cerezo es van proclamat campiones d’Espanya en categoria cadet. Claudia Sabaté (Handbol Sant Joan) i Eli Cesáreo (Handbol Sant Vicenç) van ser subcampiones d’Espanya en categoria juvenil, categoria que va tenir a Gisele Guerrero (Handbol Sant Quirze) com a delegada.
D’altra banda, altres components de l’Handbol Sant Joan Despí han aconseguit la medalla d’or com a entrenadors o delegats. És el cas de José M. Herrero i Pep Zaguirre a categoria juvenil masculí o Xavi Aros a infantil masculí. Finalment, Roser Espert (Handbol Castelldefels) ha obtingut una medalla de bronze formant part de l’staff tècnic a la categoria infantil femení. 

Sense cap tipus de dubte ha estat un gran èxit en aquest Campionat d’Espanya de la Federació Catalana d’Handbol, que té la seva seu a Sant Joan Despí, i del que la nostra ciutat ha format part amb una àmplia participació.