Esteu aquí

L'Ajuntament signa convenis amb 71 entitats per donar suport a les seves activitats

19/03/2019 - Alcalde

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha signat convenis amb 71 entitats de la ciutat per tal de donar suport a les activitats que organitzen. En total, aquest any el consistori destinarà 734.470,58 euros a dinamitzar el teixit associatiu.

La signatura de convenis ha tingut lloc el 18 de març en un acte al Foment Cultural i Artístic. Enguany han estat 71 les entitats que han signat convenis amb l'Ajuntament, amb la novetat de la Petanca Torreblanca. Per àmbits, han estat 25 entitats de promoció associativa, 23 d'esports, 11 d'acció social, 3 de joventut, 3 de sanitat, 3 de gent gran, 2 de medi ambient i 1 de solidaritat.

Durant l'any 2019, l'Ajuntament de Sant Joan Despí destinarà 734.470,58 euros a aquests convenis amb entitats, un 2,2% més que l'any 2018. L'objectiu és dinamitzar el teixit associatiu i donar suport a les activitats que organitzen les entitats.

Durant l'acte, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha destacat que les entitats "contribueixen amb la seva acció quotidiana a mantenir viu el caràcter propi de la ciutat" i els ha agraït la seva col·laboració amb les activitats de celebració de l'Any Jujol140.

Compromís pel medi ambient

Poveda ha manifestat que un dels reptes de la societat actual és la sostenibilitat i, en aquest sentit, ha convidat les entitats a prendre un compromís de "treballar plegats vers una ciutat més sostenible, mediambientalment sana, que potenciï la salut i la reducció de la contaminació i de la generació de residus".