Esteu aquí

Nous itineraris per passejar, córrer i anar en bici de forma segura per la zona agrícola

26/05/2020 - Coronavirus

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha creat un seguit d’itineraris recomanats per passejar, córrer i anar en bicicleta amb seguretat per la zona agrícola i la ribera del riu Llobregat. Aquests itineraris, de diferents llargades, tenen com a objectiu facilitar una mobilitat saludable i segura, tot garantint la distància de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

En total, a la zona agrícola i la ribera del riu s’han senyalitzat quatre itineraris: dos reservats per al passeig, un per córrer i passejar i un per anar en bicicleta.

  • L’itinerari 1, per a vianants i corredors, té 3,7 kilòmetres de llargada i va des de la carretera Dreta fins al camí de la Moixeta
  • L’itinerari 2, per a vianants, té 2,7 km i va del carrer Riera d’en Nofre al camí de la Moixeta
  • L’itinerari 3, per a vianants, té 1,1 km i va del carrer Riera d’en Nofre a la carretera Dreta
  • L’itinerari 4, per a ciclistes, té 6,4 km, i té el seu inici i final al camí de la Moixeta

Al llarg d’aquests itineraris per la zona agrícola i la ribera del riu, cal circular per la dreta en el sentit recomanat per tal d’evitar creuaments entre persones. En cas d’haver de fer avançaments, s’han de fer per l’esquerra, amb precaució.

A més, cal mantenir les distàncies de seguretat recomanades: dos metres entre persones si anem passejant, i la màxima distància possible si anem corrent o en bicicleta. Recordeu que en aquesta zona es desenvolupen activitats agrícoles que cal respectar.

Aquests itineraris complementen els camins saludables de la zona urbana. L'actuació s'emmarca en el pla de reordenació de la mobilitat que l'Ajuntament de Sant Joan Despí està desenvolupant per tal d'adaptar l'espai públic a les mesures de seguretat i higiene necessàries per evitar la propagació de la COVID-19.