Esteu aquí

Festes al barri de Torreblanca el cap de setmana del 2 i 3 de juny

31/05/2018 - Cultura

Amb el bon temps, arriben les festes populars als diferents barris de Sant Joan Despí. Aquest cap de setmana, 2 i 3 de juny, es viurà festa grossa al barri del Pla del Vent-Torreblanca, amb activitats infantils, actuacions culturals, espectacles, mostra de comerciants i una festa de l’escuma com a cloenda.

La festa arrenca dissabte 2 de juny a la tarda. A partir de les 17.30 hores hi haurà activitats per a infants a la plaça del Centre Cívic Torreblanca. En aquest punt, a les 18.30 hores tindrà lloc un berenar saludable i, a partir de les 19 hores, hi haurà actuacions dels grups dels tallers de zumba, balls de saló, dansa oriental, ballet, tai-txi i guitarra del Centre Cívic Torreblanca, així com de l’Associació Bollywood Shinjani i del Centre Cultural Andaluz Vicente Aleixandre.

Dissabte a la nit s’han programat dos espectacles a la plaça de Maria Aurèlia Capmany: a les 22 hores, el mag Shado, concursant de la darrera edició del programa de televisió Got talent, mostrarà els seus al·lucinants trucs i a partir de les 23 hores hi haurà música amb el Dj Samuel Jiménez.

Diumenge 3 de juny, la festa continua amb diferents activitats a la plaça de Maria Aurèlia Capmany. De les 10 a les 14 hores hi haurà una mostra de comerciants. A les 12 hores, animació infantil, i a les 13 hores, la celebració es tancarà amb una festa de l’escuma. També hi haurà actes a l’església de Santa Maria, a partir de les 11 hores, amb una missa, un concert i un aperitiu.

La Festa Popular del Pla del Vent-Torreblanca està organitzada per l’Associació de Veïns del Pla del Vent-Torreblanca i pel Centre d’Esplai El Nus.

PDF icon Programa Festa Popular Pla del Vent-Torreblanca 2018.pdf