Esteu aquí

Les Festes del Carme omplen d'activitats el barri de les Planes

13/07/2018 - Cultura

Del 13 al 16 de juliol, el barri de les Planes celebra les Festes del Carme, amb una programació d'activitats lúdiques, culturals i comercials per a totes les edats.

Les Festes del Carme comencen aquest divendres 13, a les 17.30 hores amb una exhibició de cuina en directe a càrrec d'Elena de Alós al Mercat Municipal de les Planes. A partir de les 18 hores, la plaça del Carme acollirà un espectacle d'animació infantil amb gelat per als més petits. I a les 21 hores, a la plaça del Mercat, es farà el pregó de les festes, que aquest any anirà a càrrec de l'Associació Violeta. Després del pregó tindrà lloc un festival amb exhbicions de diferents entitats.

Dissabte 14, al matí, les activitats es concentren a la plaça d'Antonio Machado. De les 10.30 a les 13.30 hores hi haurà una mostra d'entitats, una tòmbola solidària i el concurs de postres de comerç just. A més, a les 11 hores es farà una batukada i a les 12.30 hores una botifarrada popular. I dissabte a la nit, la plaça del Mercat acollirà el sopar popular de les festes amb ball amb disco mòbil.

Diumenge 15, a les 11 hores hi haurà tallers infantils al carrer de JF Kennedy i de 12 a 13 hores, Festa de l'escuma a la plaça del Mercat. Per la seva banda, d'11 a 13 hores, a la plaça d'Antonio Machado, l'associació de comerciants ActivaDespí hi farà una mostra comercial. I diumenge al vespre, a les 20 hores, tindrem havaneres i rom cremat a la plaça del Mercat i la cloenda de les festes amb la Colla de Diables.

Finalment, dilluns 16, es farà una missa a la parròquia del Carme amb l'actuació del Coro rociero Celeste.

Consulta el programa de les Festes del Carme 2018