Esteu aquí

Sant Joan Despí es prepara per viure una intensa Diada de Sant Jordi

21/04/2017 - Cultura

Aquest diumenge 23 d’abril Sant Joan Despí es tornarà a omplir, un any més, de llibres, roses i moltes activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi. Però les activitats culturals que viurem a la nostra ciutat no es limiten a diumenge, sinó que durant tot el cap de setmana els carrers s’ompliran de coses a fer i molta vida. A més, el dia 23, tot i ser diumenge, els cormerços de la ciutat pujaran les seves persianes,

Per escalfar motors per Sant Jordi, dissabte 22 els gegantons i els capgrossos es faran amb la ciutat, en la X trobada de gegantons i capgrossos d’escoles i esplais, organitzada per la Colla de Geganters de Sant Joan Despí. Durant tot el dia els ciutadans i ciutadanes podran gaudir de moltes activitats a la plaça de l’Ermita, com el I concert de gralla (12 hores), la cercavila de gegantons i capgrossos pels carrers del barri Centre (16.30 hores), una mostra de ball de l’Esbart Dansaire (18 hores) i una actuació d’animació infantil (18.30 hores). Aquest dissabte a les 18 hores també tindrà lloc la presentació de Dansa Jove Despí, el darrer projecte de l’associació Dansa Despí. A més, el Cor de la Flora organitza la tradicional cantada de caramelles, que recorrerà els carrers del barri Centre dissabte a les 17 hores i diumenge a les 9 hores.

I el diumenge 23 d’abril, un any més, Sant Joan Despí celebra la Diada de Sant Jordi amb llibres, roses i moltes activitats per a petits i grans. A les places de Catalunya, d’Antonio Machado i de Maria Aurèlia Capmany hi haurà venda de roses i llibres durant tota la jornada, així com espais de contes, de jocs i de tallers al barri Centre i al barri de les Planes. Diferents autors i autores locals signaran els seus llibres a les parades de les biblioteques de la ciutat. Una altra activitat a destacar és una visita teatralitzada a la Torre de la Creu, de la mà de Josep Maria Jujol. Podeu consultar en detall totes les activitats a l’agenda i al programa de primavera, que trobareu a continuació.

No obstant, les activitats culturals i literàries de Sant Joan Despí no acaben amb Sant Jordi. Posteriorment podrem gaudir de diferents actes com l’encuentro poético del libro y la rosa (24 d’abril) a càrrec del Círculo Artístico Literario Semillero Azul, una estona amb l’escriptor Andreu Martín (4 de maig) o el 40è Festival de Primavera de l’Esbart Dansaire (7 de maig).
 

Documents adjunts