Esteu aquí

Nova edició del programa ocupacional 'Treballa al Nadal' per a joves estudiants

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha endegat una nova edició del programa ocupacional 'Treballa al Nadal', adreçat a persones joves que estiguin estudiant alguna formació reglada. A través d'aquest programa, una vintena de joves estudiants de la ciutat treballaran durant el Nadal a l'Ajuntament realitzant tasques relacionades amb les activitats socioculturals i amb la sensibilització ambiental i cívica.

Els requisits per participar en el programa són estar empadronat a Sant Joan Despí, tenir entre 18 i 25 anys, no estar treballant i ser estudiant de formació reglada (cicles formatius, batxillerat, graus o màsters universitaris, preparació de la prova d'accés a cicles o estudiants en centre de formació d'adults).

Les persones interessades han de fer la inscripció en el següent enllaç fins a l'11 de desembre com a data límit. Entre les persones inscrites es farà un procés de selecció.

Els joves estudiants seleccionats treballaran del 22 de desembre al 5 de gener en diferents departaments de l'Ajuntament en tasques d'informació, suport i dinamització en activitats socioculturals i d'informació i sensibilització ambiental i cívica en la via pública.

El programa 'Treballa al Nadal' facilita una oportunitat laboral als estudiants durant el parèntesi de les festes nadalenques i els permet adquirir competències transversals i millorar la seva ocupabilitat a través de l'adquisició de més experiència curricular.

Aquest programa és una més de les iniciatives que l'Ajuntament de Sant Joan Despí duu a terme per tal d'impulsar l'ocupació del jovent, que és un dels col·lectius que més ha patit els efectes de la crisi econòmica. Altres iniciatives són el programa de garantia juvenil, que és un programa de pràctiques per a joves menors de 30 anys amb estudis finalitzats, i el programa municipal Work Experience, que dona l'oportunitat d'una primera experiència laboral a joves sense feina que han finalitzat estudis superiors.