Esteu aquí

Els llums de Nadal anuncien l'arribada d'una campanya festiva i comercial plena d'activitats

Els llums de Nadal ja il·luminen Sant Joan Despí i omplen de caliu els carrers, places i equipaments de la ciutat, tot donant pas a la campanya festiva i comercial nadalenca, que es prolongarà fins a l'arribada dels Reis Mags.

El dimecres 27 de novembre al vespre ha tingut lloc l'acte d'encesa de la il·luminació nadalenca amb una gran festa ciutadana als eixos comercials dels barris de les Planes i del Centre. A les Planes, l'encesa de llums s'ha fet al carrer de John F. Kennedy; i al Centre, a la plaça de l'Ermita. Centenars de persones s'han sumat a aquest moment màgic i han gaudit també d'un espectacle d'animació infantil, xocolatada i cercavila de llum i color.

Diferents carrers i equipaments de la ciutat estan guarnits amb els llums de Nadal i també s'han instal·lat arbres de Nadal il·luminats per fer arribar el caliu de les festes als diferents barris.

Amb l'acte d'encesa dels llums també s'ha donat a conèixer la campanya comercial municipal de Nadal, que aquest any té com a lema 'Aquí Comerç'. Una campanya que destaca els valors del comerç local com ara la proximitat, la sostenibilitat i la qualitat. La campanya té una imatge gràfica conjunta amb els municipis veïns de Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, en la línia del treball supramunicipal que les tres ciutats fan per a la promoció del seu teixit comercial.

Entre altres accions, la campanya comercial municipal inclou activitats d'animació als eixos comercials (13 i 21 de desembre al Centre i les Planes i 28 de desembre a Residencial Sant Joan i Torreblanca).

A banda, l'1 de desembre se celebrarà el Sant's Market Edició Regal al parc de Torreblanca, un mercat a l'aire lliure amb activitats i les millors propostes de regal d'una seixantena de botigues de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern. Estarà obert d'11 a 19 hores.

Amb la il·luminació dels carrers, Sant Joan Despí dona la benvinguda al Nadal que, un any més, portarà a la ciutat un munt de propostes culturals, esportives, tradicionals i solidàries impulsades per l'Ajuntament i per les entitats de la ciutat.