Esteu aquí

Inscripcions obertes a plans i programes d'ocupació per a la contractació de persones en atur

Aquesta setmana s'ha obert el procés d'inscripció a diferents plans i programes d'ocupació adreçats a persones en situació d'atur. Mitjançant aquestes iniciatives, l'Ajuntament de Sant Joan Despí incorporarà properament més d'una trentena de persones que treballaran en diferents departaments municipals.
 

Pla d'ocupació municipal


D'una banda, l'Ajuntament ha obert la presentació de sol·licituds per participar en un nou pla d'ocupació municipal per a la contractació de persones de la ciutat que estiguin en situació d'atur. 

Mitjançant aquest pla d'ocupació se seleccionaran 19 persones per treballar en diferents departaments municipals. Els perfils professionals que es busquen són de peó de brigada de manteniment, operari de neteja, auxiliar administratiu i community manager.

Entre altres requisits, cal tenir 16 anys complerts; estar empadronat/da a Sant Joan Despí; estar inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina; estar en possessió del títol mínim exigit per a cadascun dels llocs de treball oferts; i no haver participat en cap pla d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Joan Despí durant els darrers 18 mesos (excepte aquells contractes que per substitució tenen una durada menor a 6 mesos).

La presentació de sol·licituds es pot fer a través de la borsa local d'ocupació de la Xarxa Xaloc o a Promodespí (c. John F. Kennedy, 8, en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h). 

El termini d'inscripció a les ofertes finalitza el 7 de desembre de 2019. Podeu consultar tota la informació de la convocatòria i la documentació requerida a www.sjdespi.net/oferta-publica-ocupacio/nou-pla-ocupacio-2020 o adreçant-vos a Promodespí.

Les persones seleccionades accediran a un contracte de dotze mesos de durada i començaran a treballar a principi de l'any 2020. Aquest pla d'ocupació està subvencionat per la Diputació de Barcelona i per l'Ajuntament de Sant Joan Despí.
 

Programes d'ocupació del SOC


D'altra banda, també s'ha posat en marxa la selecció de participants als programes Enfeina't i Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Mitjançant aquests programes, l'Ajuntament de Sant Joan Despí contractarà 16 persones per realitzar treballs d'auxiliar administratiu, operari de neteja i consergeria. En aquest cas, la incorporació es realitzará a final del mes de desembre.

Les persones interessades s'han d'adreçar a Promodespí (c. John F. Kennedy, 8, en horari d'atenció al públic de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h).