Esteu aquí

L'Ajuntament contracta 35 persones mitjançant plans i programes d'ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha contractat al llarg dels darrers dies un total de 35 persones que estaven en situació d'atur gràcies a nous programes i plans d'ocupació subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament. Aquests programes han permès la contractació de persones amb perfils professionals diversos que treballaran en diferents departaments municipals, com ara l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, l'Àrea de Serveis a la Persona, l'Escola d'Adults, Promoció Econòmica, Medi Ambient, Recursos Humans o la brigada de manteniment.

D'una banda, mitjançant els programes Enfeina’t i Treball i Formació del SOC s'ha contractat 16 persones que es van incorporar a final del mes de desembre per desenvolupar tasques d'auxiliar administratiu, operari de neteja i conserge.

D'altra banda, a principi de gener s'han incorporat les 19 persones seleccionades en la primera convocatòria dels plans d'ocupació municipals de l'any 2020, que desenvoluparan treballs d'auxiliar administratiu, community manager, recepcionista, conserge, informador, peó de brigada de manteniment i operari de neteja. Aquest pla d'ocupació està subvencionat per l'Ajuntament i per la Diputació de Barcelona i les contractacions seran de dotze mesos de durada. 

Els plans d'ocupació estan preferentment dirigits a persones en atur de llarga durada, dones o persones que rebin la renda mínima garantida, entre altres perfils.

Durant l'any 2019, l'Ajuntament de Sant Joan Despí, a través de fons propis o d'altres administracions com la Generalitat, l'Àrea Metropolitana de Barcelona o la Diputació de Barcelona, ha contractat, a través de plans d'ocupació, un total de 100 persones, a les quals cal sumar els 48 joves menors de 30 anys contractats en el marc dels programes ocupacionals municipals Work Experience i Jove Treballa al Nadal.