Esteu aquí

L'Ajuntament de Sant Joan Despí posa en marxa un pla d'ocupació per a persones aturades

09/10/2018 - Economia i ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la presentació de sol·licituds per participar en un pla d'ocupació que permetrà la contractació de 9 persones en situació d'atur. Es tracta de la tercera convocatòria dels plans d'ocupació municipals per a l'any 2018.

Els perfils professionals que se cerquen són 8 peons per dur a terme tasques de neteja de la via pública i d'arranjament i tractament de zones verdes i el d'un coordinador/a de neteja-jardineria.

Els requisits per participar en aquest pla d'ocupació són, entre altres, tenir 16 anys complerts; estar empadronat/da a Sant Joan Despí; estar inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) en situació d'atur en recerca de feina, i no haver participat en cap pla d'ocupació de l'Ajuntament durant els darrers 18 mesos, excepte aquells contractes que per substitució tenen una durada menor a 6 mesos.

Les persones interessades i que compleixin els requisits hauran de fer la inscripció a l'oferta corresponent a través de la borsa local d'ocupació de la xarxa Xaloc fins al 16 d'octubre i presentar la documentació a Promoció Econòmica (c. John F. Kennedy, 8 - Tel. 93 480 80 50). Les persones seleccionades accediran a un contracte vuit mesos de durada.

Els plans d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Joan Despí tenen l'objectiu de dinamitzar el mercat de treball i de pal·liar temporalment la situació socioeconòmica de les persones participants, tot millorant les seves competències professionals per tenir més possibilitats de trobar una feina.

Més informació a la web de Promodespí