Esteu aquí

Oberta la inscripció per participar en nous cursos de formació ocupacional

10/11/2017 - Economia i ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí té oberta la inscripció de sol·licituds per poder participar en nous cursos de formació ocupacional. Aquests cursos estan adreçats a persones en situació d'atur per tal que millorin els seus coneixements i les seves possibilitats de trobar feina. La proposta formativa inclou cursos en les especialitats d'Administració i Gestió, Assistència Social i Serveis al Consumidor.

Per participar en algun d'aquests cursos, cal estar en situació d'atur i inscrit a l'Oficina del SOC amb la targeta de demandant d'ocupació actualitzada. A més, en funció de cada curs hi ha d'altres requisits que cal complir i que es poden consultar a la web de Promodespí.

Les persones interessades en participar en els cursos de formació ocupacional ja poden omplir el formulari de sol·licitud a la web de Promodespí, on també es pot consultar l'oferta formativa que es proposa. El curs d'Activitats administratives en la relació amb el client comença el 20 de desembre i la resta ho faran durant els primers mesos de 2018.

L'oferta de cursos de formació ocupacional és la següent:

-Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria
-Activitats administratives en la relació amb el client
-Operacions auxiliars de serveis administratius i generals
-Anglès (A2)
-Anglès de gestió comercial
-Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
-Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals

Tots els cursos -excepte els dos d'anglès- inclouen el certificat de professionalitat, que acredita la capacitació per desenvolupar l'activitat laboral i assegura la formació necessària per a la seva adquisició. Alhora, part de la formació també es fa mitjançant pràctiques en empreses.

Tant el certificat de professionalitat com les pràctiques incrementen les possibilitats que els participants puguin trobar una sortida professional, que és el principal objectiu d'aquests cursos adreçats a persones en situació d'atur.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu en aquest enllaç.