Esteu aquí

Obertes les sol·licituds per participar en els nous cursos de formació ocupacional

22/07/2019 - Economia i ocupació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la presentació de sol·licituds de participació als cursos de formació ocupacional 2019-2020. Es tracta de cursos adreçats a persones en situació d'atur per tal que millorin les seves competències i les seves possibilitats d'inserció laboral.

A l'espera de l'aprovació definitiva per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), l'oferta de cursos de formació ocupacional sol·licitats és la següent:
  • Anglès A1 (190 hores). Inici previst octubre 2019
  • Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria (670 hores). Inici previst novembre 2019. Certificat de professionalitat
  • Anglès A2 (190 hores). Inici previst gener 2020
  • Operacions auxiliars de serveis administratius i generals  (470 hores). Inici previst febrer 2020. Certificat de professionalitat
  • Anglès B1 (280 hores). Inici previst abril 2020

Dos dels cursos (el de gestió comptable i administrativa per a auditoria i el d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals) ofereixen la possiblitat d’obtenir el certificat de professionalitat, un títol oficial que acredita competències, habilitats i aptituds per desenvolupar una activitat laboral.

Aquests cursos de formació ocupacional estan adreçats a persones en situació d'atur i, en funció del curs, s'han de complir determinats requisits.

L'objectiu és que les persones participants puguin millorar les seves competències professionals i afrontar la recerca de feina amb més garanties.

Si hi esteu interessats, podeu omplir el formulari de sol·licitud de participació al següent enllaç promodespi.sjdespi.net/for1.php?mod_id=18

Més informació a:
Promodespí (c/ John F. Kennedy, 8, tel. 93 480 80 50)