Esteu aquí

Primera edició del 'Cantem Nadales' amb estudiants de primària i secundària de la ciutat

05/12/2017 - Educació

Al voltant de 300 alumnes d'escoles d'educació primària i secundària de Sant Joan Despí han participat en la primera edició del concert Cantem Nadales organitzat per l'Ajuntament amb la finalitat de donar la benvinguda a les festes i de posar en valor les tradicions populars i l'ensenyament musical que es fa als centres educatius.

El concert va tenir lloc el 5 de desembre al davant de l'Àrea de Serveis a la Persona. Al costat de l'arbre de Nadal que decora aquest indret, alumnes de les escoles de primària Roser Capdevila, Gran Capità, Ateneu Instructiu, Sant Francesc d'Assís i Espai 3 i dels instituts de secundària Ferrer i Guàrdia i Salvador i Pedrol van interpretar diferents nadales.

Cada escola va elegir un curs -des de primer de primària fins a quart d'ESO- per representar-la en el concert, on es van escoltar les peces Ja vénen els reis, L'àngel i els pastors, El trineu, Sense tu, La pau per sempre, Blue moon, A thousand years i Veni veni Emmanuel.

Per acabar, els 300 alumnes participants van cantar plegats la cançó Last Christmas, per posar punt i final al primer concert de nadales dels estudiants de Sant Joan Despí, que va ser seguit de prop per nombrosos familiars i amics dels alumnes.