Esteu aquí

Els centres educatius comencen les jornades de portes obertes

19/02/2018 - Educació

Els centres d'educació obligatòria de Sant Joan Despí inicien aquesta setmana les jornades de portes obertes prèvies al procés de preinscripció del curs 2018-2019. Sant Joan Despí compta amb cinc centres públics d'educació infantil i primària, dos centres públics d'educació secundària, a més de quatre centres concertats.

En les jornades de portes obertes, les famílies poden conèixer els projectes educatius de cada centre, les seves instal·lacions i el seu professorat, per tal que puguin disposar de tota la informació necessària per elegir escola o institut per als seus fills.

En aquest enllaç podeu consultar els dies que cada centre d'ensenyament de Sant Joan Despí ha fixat per celebrar les seves jornades informatives de portes obertes, així com les dades de contacte de les escoles i instituts. Alguns centres educatius demanen concertar cita prèvia per tal d'organitzar millor les visites de les famílies.

Un cop realitzades les jornades de portes obertes, començarà el procés de preinscripció escolar. La Generalitat ha informat que la preinscripció per al curs 2018-2019 començarà durant la primera quinzena d'abril.

Els set centres educatius públics de Sant Joan Despí, a més dels quatre concertats, ofereixen un ensenyament de qualitat que es complementa amb el catàleg de programes i serveis educatius que l'Ajuntament posa a l'abast d'escoles i instituts, amb activitats que ajuden a complementar la formació que reben els alumnes dins les aules.