Esteu aquí

A l'estiu, posada a punt de les escoles per al nou curs

24/07/2019 - Educació

L'Ajuntament de Sant Joan Despí aprofita l'estiu per posar a punt els equipaments educatius de la ciutat amb vista al nou curs escolar. Durant aquests mesos, es fan diferents obres de millora en els centres públics d'educació primària i en les escoles bressol municipals.

Pel que fa als centres públics d'educació primària, a les cinc escoles es faran treballs de pintura en diferents espais. D'altra banda, a l'escola Joan Perich també es farà la reforma de la cuina i canvi de finestres. A l'escola Roser Capdevila, es repararà la coberta del gimnàs. A l'escola Espai 3, es faran treballs de reparació a la coberta, millores a la insta·lació elèctrica, una marquesina a l'entrada i la substitució de les reixes de desguàs de la pista poliesportiva. A l'escola Sant Francesc d'Assís, està prevista la retirada del mòdul prefabricat (a càrrec de la Generalitat). A l'escola Pau Casals, es durà a terme la substitució de finestres i el canvi de la coberta de l'edifici principal (a càrrec de la Generalitat).

Durant l'estiu també es fan obres de millora a les escoles bressol municipals. A l'escola bressol municipal Sol Solet es faran millores al paviment de cautxú del pati i es finalitzaran els treballs de climatització de diferents espais. A l'escola bressol municipal El Gegant del Pi, es faran millores al paviment de cautxú del pati, treballs de pintura, la finalització dels treballs de climatització de diferents espais i la instal·lació d'un tendal i de paviment de cautxú a la terrassa.