Esteu aquí

Eleccions 20D: els 9 col·legis electorals de la ciutat obren amb normalitat

Moment d'obertura de portes al centre Martí i Pol
Primeres persones exercint el dret de vot

20/12/2015 - Eleccions

A les 9 del matí d'aquest diumenge, 20 de desembre, han obert amb normalitat els 9 col.legis electorals de Sant Joan Despí on, fins les 8 del vespre, poden exercir el dret de vot prop de 25.000 ciutadans i ciutadanes cesats a la nostra ciutat. Cap a les 14 hores, hi hauran els primers avanços de participació.

24.985 ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí estan convocats a
participar en les eleccions a les Corts Generals (Congrés dels Diputats i Senat) que tenen lloc aquest diumenge 20 de desembre. De 9 a 20 hores, obren els nou col·legis electorals que hi ha a Sant Joan Despí per tal que els electors puguin dipositar el seu vot en les 43 meses electorals distribuïdes en els quatre barris de la ciutat.

Una de les novetats, respecte a la nomenclatura dels col·legis electorals, és que s'ha modificat el col·legi Antiga Escola Pascual Cañís per ICARTH (Antiga Escola Pascual Cañís).

Els primers resultats de participació, cap a les 14 hores, una hora en la qual fa quatre anys havia votat a la ciutat un 38,84% del cens. Trobeu més informació al web del Ministeri de l'Interior (a la dreta).

Els col·legis electorals de Sant Joan Despí:

Poliesportiu Salvador Gimeno
Centre Cívic Sant Pancraç
Centre Jujol-Can Negre
Escola Bressol Sol Solet
Biblioteca Miquel Martí i Pol
ICARTH (Antiga Escola Pascual Cañís)
Centre Cívic Les Planes
Centre Cívic Antoni Gaudí
Centre Cívic Torreblanca