Esteu aquí

Eleccions Generals 2015: 36,19% de participació a Sant Joan Despí a les 14 hores

Votacions al Salvador Gimeno
Col·legi electoral de Torreblanca-Pla del Vent

20/12/2015 - Eleccions

El primers resultats de participació a Sant Joan Despí mostren un descens respecte als comicis generals de fa quatre anys. A les 14 hores havia votat a la ciutat un 36,19% del cens, dos punts i mig menys que a les eleccions a corts generals de 2011.

Un 36,19% de les persones que configuren el cens electoral de Sant Joan Despí havien exercit el seu dret al vot a les 14 hores. Això representa que 9.042 ciutadans i ciutadanes ja havien votat a aquesta hora, d'un conjunt de 24.985 persones que configuren el el total del cens. Si comparem aquestes dades amb les registrades al nostre municipi ara fa quatre anys, a les eleccions generals de 2011, es produeix, de moment, un descens de votants, ja que als passats comicis a Corts Generals la participació a la ciutat, a les dues del migdia, era de 38,69%.

La participació a Catalunya, també a les 14 hores, ha estat del 35,29% (al 2011, 35,55%) i al conjunt de l'Estat de 37,02% (fa quatre anys, 37,88%).

Fins a les 20 hores resten oberts els nou col·legis electorals que hi ha a Sant Joan Despí per tal que els electors puguin continuar dipositant el seu vot en les 43 meses electorals distribuïdes en els quatre barris de la ciutat.

Una de les novetats, respecte a la nomenclatura dels col·legis electorals, és que s'ha modificat el col·legi Antiga Escola Pascual Cañís per ICARTH (Antiga Escola Pascual Cañís).

Els propers resultats de participació, cap a les 18 hores.

Trobeu més informació al web del Ministeri de l'Interior (a la dreta).

Els col·legis electorals de Sant Joan Despí:

Poliesportiu Salvador Gimeno
Centre Cívic Sant Pancraç
Centre Jujol-Can Negre
Escola Bressol Sol Solet
Biblioteca Miquel Martí i Pol
ICARTH (Antiga Escola Pascual Cañís)
Centre Cívic Les Planes
Centre Cívic Antoni Gaudí
Centre Cívic Torreblanca