Esteu aquí

Eleccions generals: la participació a Sant Joan Despí, del 32,39% a les 14 hores

Un votante, en el Salvador Gimeno
El co.legi electoral M.Martí i Pol, a primera hora

26/06/2016 - Eleccions

El primers resultats de participació a Sant Joan Despí mostren un descens respecte als comicis generals del passat 20 de desembre. A les 14 hores havia votat a la ciutat un 32,39% del cens, gairebé quatre punts menys que a les eleccions a Corts Generals de fa sis mesos, quan a aquesta hora havia votat un 36,19%.

Un 32,39% de les persones que configuren el cens electoral de Sant Joan Despí (24.989 persones) havien exercit el seu dret al vot a les 14 hores. Si comparem aquestes dades amb les registrades al nostre municipi fa mig any, a les eleccions generals del 20 de desembre de 2015, es produeix, de moment, un descens de votants de gairebé quatre punts, ja que als passats comicis a Corts Generals la participació a la ciutat, a les dues del migdia, era de 36,19%.

La participació a Catalunya, també a les 14 hores, ha estat del 32,31% (al desembre, 35,24%) i al conjunt de l'Estat de 36,97% (fa sis mesos, 36,91%).

Els propers resultats de participació, cap a les 18 hores.

Els col·legis electorals són els mateixos que a les darreres eleccions a les Corts Generals, celebrades el 20 de desembre i que, finalment, s’han de tornar a repetir davant la impossibilitat de formar govern. Aquesta serà la dotzena legislatura al Congrés i al Senat de la democràcia.

Fins a les 20 hores es pot exercir el dret de vot i, a les 18 hores, aproximadament, hi haurà un nou avanç de participació.

Col·legis electorals a Sant Joan Despí

Pavelló Municipal Salvador Gimeno
Centre Cívic Sant Pancraç
Centre Jujol (Can Negre)
Escola Bressol Sol Solet
Biblioteca Miquel Martí i Pol
ICARTH (Antiga Escola Pascual Cañís)
Centre Cívic Les Planes
Centre de Barri Antoni Gaudí
Centre Cívic Pla del Vent- Torreblanca

Meses electorals: 43 • Número de districtes: 5 • Número de secciones: 21

Consulta de mesa electoral i local electoral on li correspon votar, sense necessitat de posseir el certificat digital, per diferents criteris de cerca, aportant com dades obligatòries la província, el municipi i la inicial del primer cognom, a través de l'enllaç que podeu trovar la dreta d'aquesta pàgina.