Esteu aquí

Eleccions generals: la participació a Sant Joan Despí, del 47,17% a les 18 hores

Imagen general del colegio ubicado en la Biblioteca Miquel Martí i Pol
Una ciudadana, a punto de votar en el polideportivo Salvador Gimeno

26/06/2016 - Eleccions

El segon resultat de participació, a les 18 hores, a Sant Joan Despí mostra un descens del número de votants respecte a les eleccions a Corts Generals de desembre de 2015. A les 18 hores la participació ha estat del 47,17% del cens, gairebé 12 punts menys que als comicis celebrats el 20 de desembre quan la participació va arribar al 59,15% a la ciutat.

El 47,17% del cens electoral (24.989 persones a Sant Joan Despí) havien exercit el seu dret al vot a les 18 hores, una xifra de gairebé 12 punts per sota respecte a la participació que es va produir a les 18 hores el 20 de desembre de 2015, quan es van celebrar les eleccions a les Corts Generals.

Aquest descens també s'ha produït a Catalunya on la participació, a les 18 hores, ha estat del 46,37% (al desembre de 2015 va ser del 56,62%) i a l'Estat espanyol, on a les 18 hores havia votat el 51,20% del cens (a les anteriors, la participació va arribar al 58,22%).

Els col·legis electorals són els mateixos que a les darreres eleccions a les Corts Generals, celebrades el 20 de desembre i que, finalment, s’han de tornar a repetir davant la impossibilitat de formar govern. Aquesta serà la dotzena legislatura al Congrés i al Senat de la democràcia. Fins a les 20 hores es pot exercir el dret de vot.

Col·legis electorals a Sant Joan Despí

Pavelló Municipal Salvador Gimeno
Centre Cívic Sant Pancraç
Centre Jujol (Can Negre)
Escola Bressol Sol Solet
Biblioteca Miquel Martí i Pol
ICARTH (Antiga Escola Pascual Cañís)
Centre Cívic Les Planes
Centre de Barri Antoni Gaudí
Centre Cívic Pla del Vent- Torreblanca

Meses electorals: 43 • Número de districtes: 5 • Número de secciones: 21

Consulta de mesa electoral i local electoral on li correspon votar, sense necessitat de posseir el certificat digital, per diferents criteris de cerca, aportant com dades obligatòries la província, el municipi i la inicial del primer cognom, a través de l'enllaç que podeu trovar la dreta d'aquesta pàgina.