Esteu aquí

Més de 25.000 ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí, convocats a les eleccions municipals i europees

23/05/2019 - Eleccions

Un total de 25.391 ciutadans i ciutadanes de Sant Joan Despí tenen dret a vot en les eleccions municipals i al Parlament Europeu del diumenge 26 de maig.

Durant la jornada electoral, a Sant Joan Despí hi haurà instal·lats 9 col·legis electorals distribuïts per tots els barris de la ciutat i que són els habituals dels darrers comicis (consulta el mapa dels col·legis electorals).

Els col·legis electorals estaran oberts de les 9 a les 20 hores del diumenge 26 de maig. Els electors i electores poden consultar a la seva targeta censal la mesa i el local electoral on els pertoca votar. També poden fer la consulta en aquest enllaç.

Per exercir el dret a vot en la mesa electoral, cal identificar-se amb algun d'aquests documents: Document Nacional d'Identitat (DNI), Passaport (amb fotografia) o bé el Permís de conduir (amb fotografia).

Candidatures a les eleccions municipals

Les candidatures presentades a Sant Joan Despí per a les eleccions municipals del 26 de maig són les següents:

· Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP)
· Podemos (Podemos)
· Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM)
· Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs)
· Sant Joan Despí En Comú-En Comú Guanyem (SJDespí En comú-ECG)
· Partit Popular/Partido Popular (PP)
· Junts per Sant Joan Despí (JxSJD-JUNTS)
· Societat Justa Despí (S.J.D.)
· Alternativa Municipalista Asamblearia por Sant Joan Despí-Fes Sant Joan Despí (FES-Sant Joan)La web municipal www.sjdespi.net informarà del desenvolupament de la jornada electoral i de l'escrutini dels vots a la ciutat. El seguiment de la jornada electoral a Sant Joan Despí també es podrà fer a través de les xarxes socials municipals.

Més informació a http://www.sjdespi.net/wca/ajuntament/eleccions/municipals-2019