Esteu aquí

Comencen els casals i campus per a infants i joves

01/07/2020 - Esports

Centenars d'infants i joves de Sant Joan Despí gaudeixen aquests dies dels casals i campus d'estiu que organitzen l'Ajuntament de Sant Joan Despí, els esplais, els clubs esportius i altres entitats de la ciutat com a alternativa de lleure durant el temps no lectiu i per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral.

Aquest estiu, l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha tornat a apostar per promoure l'esport mitjançant els campus dels poliesportius municipals i les estades de Tennis Despí que, a més de les activitats esportives, també ofereixen als infants i joves altres activitats com jocs recreatius, manualitats o anglès. Tant els poliesportius com el Tennis han organitzat grups reduïts de convivència i minimitzen les circulacions pels equipaments i l'ús de material, com a mesures de protecció i seguretat. Els campus i les estades d'estiu es fan del 29 de juny al 7 d'agost i del 24 d'agost al 10 de setembre. Alguns torns de juliol ja estan complets i en d'altres hi ha places disponibles. 

Pel que fa als casals, el Centre d'Esplai El Nus i el Centre d'Esplai El Tricicle són les entitats que posen a l'abast una major oferta, amb els casals infantils i de joves durant els mesos de juliol, agost i setembre. Els casals dels esplais s'organitzen en grups reduïts de convivència, hi ha torns diferents d'entrada, sortida i menjador, i s'han incrementat les activitats a l'aire lliure, per adaptar-se a l'actual situació sanitària. A més, treballen amb els infants i joves els hàbits de la nova normalitat com el rentat de mans o la distància interpersonal, així com les emocions després del llarg període de confinament. El Nus i El Tricicle organitzen els casals en conveni amb l'Ajuntament, que permet facilitar la participació de les famílies de la ciutat i disposar d'espais municipals per desenvolupar les activitats. 

Podeu consultar aquí totes les activitats programades per l’Ajuntament, els esplais i la resta d’entitats i clubs esportius de Sant Joan Despí durant l'estiu.