Esteu aquí

Els poliesportius municipals ofereixen matrícula gratuïta

14/02/2017 - Esports

Un any més, l’Ajuntament de Sant Joan Despí posa en marxa la campanya d’hivern als poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno. D’aquesta manera, totes les inscripcions que es facin del 15 de febrer al 31 març tindran matrícula gratuïta per gaudir d’una àmplia oferta d’espais i serveis esportius. 
 
Durant l’hivern sempre es baixa una mica el ritme i ens costa una miqueta més sortir de casa. Tenim més tendència a la vida sedentària i el nostre cos ho nota, però l’esport no s’atura, convé cuidar-se i estar en forma. Per aquest motiu s’ofereix aquesta promoció ara que s’acosta el final de l’hivern, per començar la primavera amb bon peu.
 
La inscripció dóna la possibilitat de gaudir de dos poliesportius pel preu d’un, ja que amb el carnet d’abonat/da es pot accedir, indistintament, al poliesportiu Francesc Calvet i al Salvador Gimeno. Les possibilitats de pràctica esportiva són molt àmplies i diverses, amb cinc piscines, dues sales de fitness, set sales d’activitats dirigides, tres pistes de pàdel, una zona de wellness (spa) de 350 m2, zona de solàrium, etc.
 
També s’ofereixen més de 200 classes dirigides, tant a sala com a piscina. La varietat d’activitats és molt gran: pilates, tai-txi, Zumba, Body pump, Aquadynàmic, aiguagym, postural, Body silver, fit boxe,, etc. Hi ha quatre tipus d’abonaments diferents: Despí aigua, Despí wellness, Despí total i Despí plus.
 
Finalment, cal destacar que l’oferta de pista de pàdel del poliesportiu Francesc Calvet a les properes setmanes es veurà millorada i augmentada. D’una banda es renovarà la gespa artificial de les pistes existents i, d’altra, es procedirà a construir dues noves, incrementant l’oferta a cinc pistes.