Esteu aquí

L’Ajuntament de Sant Joan Despí reconeix la feina i trajectòria de 173 esportistes de la ciutat

Foto de grup dels esportistes que van rebre el reconeixement

04/07/2016 - Esports

El Teatre Mercè Rodoreda va acollir l’acte de reconeixement als equips i esportistes que han aconseguit ascensos, resultats o èxits significatius aquesta temporada. 173 persones que practiquen nou modalitats esportives van rebre aquest reconeixement en un acte que posa en valor el treball i la trajectòria dels clubs i escoles esportives.

L’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va destacar durant l’acte “la varietat de pràctica esportiva que hi ha a la ciutat, una ciutat que estima l’esport i viu l’esport”, i va ressaltar la feina que desenvolupen les juntes directives dels diferents clubs, el treball que fan els entrenadors i entrenadores i va felicitar als jugadors i jugadores, encoratjant-los a continuar en aquesta línia de millora contínua, però sense perdre els valors esportius “ja que l’esport sense valors no és res”.

Els equips que van rebre reconeixements han estat el Tennis Taula Ateneu Instructiu 1882, el Club d'Handbol Sant Joan Despí, el Bàsquet Sant Joan Despí, l'Hoquei Línia Jujol, el Club de Tir amb Arc Despí, Sant Joan Despí Futbol Sala i el gimnàs Sprim-Do. També es va reconèixer la feina dels esportistes Ivan Cerezo, Marc Guerra, Marco Cepeda, Rosa Tebar, Xavi Ribas, Lluís Torres, Marlen Beltran, Xavier Porqueras, Clàudia Sabaté, Elisabeth Cesareo, Marina Carrasco i Mar Vico.

Entre els èxits assolits destaquem que l’equip sènior masculí del Club d'Hoquei Línia ha aconseguit l’ascens a la Lliga Èlit, màxima categoria espanyola, i l’equip juvenil ha estat campió de la Lliga Catalana; l’equip masculí sènior B del Club d'Handbol ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana i el sènior femení B a Lliga Catalana, la màxima categoria; el sènior masculí B del Club de Bàsquet ha ascendit a Tercera catalana o l'equip sènior del Sant Joan Despí Futbol Sala ha pujat a Primera divisió catalana.