Esteu aquí

Les piscines d’estiu Fontsanta obren temporada amb accés amb reserva prèvia

22/06/2020 - Esports

Les piscines recreatives Fontsanta han iniciat aquest dilluns la temporada d’estiu 2020, amb mesures de seguretat i higiene adaptades a la situació sanitària actual. Així, l’ocupació de les piscines està limitada al 30%, cal reservar prèviament per poder accedir-hi i hi ha diferents torns d'entrada i sortida.

Amb la voluntat de facilitar l’accés al màxim de persones possible, les piscines comencen temporada amb franges horàries d’accés. De dilluns a divendres, hi ha un torn de matí de 12.15 a 16 h i un torn de tarda de 16.15 a 20 h (la franja de 10 a 12 h està reservada per als esplais i campus esportius). Els caps de setmana, els torns són de 10.30 a 15 h i de 15.30 a 20 h.

Per accedir a les piscines Fontsanta cal fer reserva prèvia on line amb 48 hores d’antelació a la web https://fontsanta.despiesport.com. També podeu trucar al 93 477 20 77 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 11.30 h). Les reserves poden ser per a un màxim de 5 persones.

En aquest inici de temporada, únicament estan disponibles l’entrada puntual i l’abonament de 10 banys, amb un 50% de descompte sobre el preu habitual mentre la instal·lació no recuperi la normalitat. Hi ha preus especials per a les persones majores de 65 anys i persones amb targeta rosa metropolitana reduïda, i l'entrada és de franc per a infants de fins a 5 anys i persones amb targeta rosa metropolitana gratuïta.

Per tal d’evitar les aglomeracions i els creuaments entre persones, l’accés a les piscines es fa per l’entrada principal, mentre que la sortida es realitza per la porta del carrer del Marquès de Monistrol o per la sortida del pícnic. A l’interior de la instal·lació, cal mantenir la distància de seguretat d'1,5 metres entre persones.