Esteu aquí

Steven Díez i Tita Torró es proclamen campions d’Espanya de tennis a Sant Joan Despí

Els premiats en acabar el campionat
Steven Díez, campió d'Espanya masculí
Tita Torró. campiona d'Espanya femenina

21/12/2015 - Esports

En el Campionat d’Espanya Mapfre Absoluto disputat a les instal·lacions del Tennis Sant Joan Despí, els guanyadors de les finals i, en conseqüencia, campions d’Espanya 2015, han estat el malagueny amb passaport canadenc Steven Díez en categoria masculina i l’alacantina Tita Torró en femenina.

Díez va derrotar a la final a la gran sorpresa del campionat, el mallorquí de 18 anys Jaume Antoni Munar per 6-4, 3-6 i 6-4. Díez ja coneixia el títol en categories inferiors, però mai havia aconseguit l’absolut.

El seu rival ha estat la gran sorpresa del campionat, després d’eliminar al cap de sèrie número 1, Tommy Robredo. L’actual campió d’Espanya junior somniava amb fer el doblet com a campió absolut, quelcom que només ha aconseguit Manolo Orantes al 1967.

Per la seva banda, Tita Torró -de fa poc resident a Cornellà- a es va proclamar campiona després de derrotar a la cap de sèrie número 1, la gallega Lourdes Domínguez, que va haver de retirar-se per molèsties musculars. Torró suma el seu segon títol de campiona d’Espanya després de l’aconseguit el 2012.

En dobles si que es van proclamar campions els perdedors de les finals individuals. Munar va aconseguir el títol fent parella amb Marc López, que es van imposar 6-3, 7-5 a Sergio Martos i Pol Toledo.
Lourdes Domíngez, amb Aranxa Parra, es van imposar 6-2, 6-3 a Ivonne Cavallé i Olga Sáez.

El campionat va comptar també amb una exhibició de tennis en cadira de rodes entre les dues finals individuals.