Esteu aquí

Aplicació per aparcar a les zones regulades de Barcelona i altres ciutats

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha activat l’aplicació móbil ‘AMB Aparcament Metropolità’ que permet l’estacionament en les zones regulades no només a Sant Joan Despí, sinó en altres ciutats com Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet o Sant Just Desvern.

De manera promocional, els ciutadans i ciutadanes que es descarreguin l’aplicació i la facin servir tindran una bonificació del 50% fins al 30 d’abril quan aparquin a Sant Joan Despí.

L'AMB té previst ampliar l'aplicació a altres poblacions per unificar la gestió de l’estacionament a la metròpolis i d’aquesta manera simplificar l’aparcament als veïns i veïnes independentment de la població on visquin. Els aplicatius mòbils permeten estacionar sense necessitat d'utitlizar el parquímetre i pagant pel temps real d'ús.

Com utilitzar-la?

L'aplicació 'AMB Aparcament Metropolità' es pot descarregar, de manera gratuïta, a Google Play o a Apple Store. Un cop descarregada, cal registrar-s’hi introduint les dades de l’usuari, de pagament i del vehicle i l'aplicació ja estarà operativa. A partir d’aquest moment i cada vegada que es vulgui estacionar només s’ha d’escollir al mapa el tipus de plaça, fer la selecció per al nostre vehicle i es reflectiran la data i hora d’inici, les tarifes, els horaris i el temps màxim d’estacionament. Quan finalitzem l’estacionament ja podem fer el pagament pel temps real que hem utilitzat. Aquesta app és compatible amb l’IparkMe, l’aplicació operativa a Sant Joan Despí per al pagament de les zones d’estacionament.