Esteu aquí

Nova promoció de 84 pisos amb protecció oficial a la zona del Barça

L'empresa municipal ADSA ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds per optar a una nova promoció d'habitatge protegit a Sant Joan Despí. Es tracta de 84 habitatges de 3 dormitoris, 2 banys i terrassa, amb aparcament, traster i zona comunitària, que es construiran en règim de comunitat de béns a la zona de les Begudes, aprop de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona. Promoguts per l'empresa Metropolitan House, els pisos seran de règim protegit, 60 de caràcter general i 24 concertats.

Les persones interessades hauran de reunir els requisits establerts a la normativa que regula aquesta tipologia d’habitatge, entre els quals destaca tenir uns ingressos mínims i màxims, un mínim de 3 anys d’antiguitat d’empadronament a Sant Joan Despí, continus o discontinus; no tenir cap habitatge en propietat, i la inscripció al Registre de sol·licitants d’habitatge de protecció oficial de Sant Joan Despí. Des de l’empresa municipal es realitzarà el procediment per a l’adjudicació, que s’inicia ara amb el periode d’inscripcions, que finalitzarà el 24 de maig. Per formalitzar la inscripció, cal adreçar-se a les oficines d'ADSA, situades al Centre Miquel Martí i Pol (av. de Barcelona 83-85), dilluns i dijous de 9.30 a 14 hores i dimarts i dimecres de 16 a 20 h.

Un cop realitzades les comprovacions addients, es realitzarà el sorteig per a l’adjudicació dels pisos, previst inicialment per al proper mes de juny.

La planificiació urbanística del nou sector de les Begudes contempla gran presència d’habitatge amb protecció oficial (un 40% del total) a la zona. Es vol donar resposta d’aquesta manera a la necessitat d’habitatge assequible per la la ciutadania de Sant Joan Despí.

A banda de la construcció de nous habitatges (dels quals s'ha rebaixat l’alçada inicialment contemplada) i de l'ampliació de la Ciutat Esportiva del Barça amb la construcció de l'Estadi Johan Cruyff; el desenvolupament del sector de les Begudes comptarà amb zones verdes i equipaments. Així, 24.834 metres quadrats es destinaran a parcs i jardins (amb la creació d’un nou gran parc urbà); 9.753 m2 per a equipaments, i uns altres 10.016 metres quadrats al sector terciari. La nova planificació ha servit per a la incorporació de millores en el planejament inicial de la zona, que tindrà una millor mobilitat, amb més carrils bici, la connexió amb Torreblanca mitjançant una passera peatonal i per a bicis sobre les vies del tren o la recuperació d'espais patrimonials.

Horari atenció al públic:
ADSA - Centre Miquel Martí i Pol (av. de Barcelona 83-85), dilluns i dijous de 9.30 a 14 hores i dimarts i dimecres de 16 a 20 h.
Oficinal Local d’Habitatge:
93 477 03 11

MÉS INFORMACIÓ I LLISTAT DEL SORTEIG PÚBLIC:
http://www.sjdespi.net/wca/la-ciutat-temes/habitatge-i-aparcaments-adsa/habitatge-public-aparcaments-i-trasters


ubicaciópisos