Esteu aquí

Obert el termini per sol·licitar 48 pisos de lloguer de promoció municipal

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert el procés d'inscripció per sol·licitar els 48 pisos de lloguer amb protecció oficial que l'empresa municipal ADSA està construint a l'avinguda de la Generalitat. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 7 de juny a l'Oficina Municipal d'Habitatge.

La promoció està formada per habitatges de 2 i 3 habitacions, amb pàrquing exterior i traster. Es preveu que tinguin un preu de lloguer que oscil·li entre els 472 i els 580 euros al mes.

Les persones interessades han de complir un seguit de requisits, com ara no superar un nivell d'ingressos determinat, no ser propietaris d'un altre immoble, estar inscrits en el Registre de Sol·licitants de Sant Joan Despí i tres anys d'antiguitat continus d'empadronament a Sant Joan Despí, entre altres.

El termini de presentació de sol·licituds va del 4 d'abril al 7 de juny. Les peticions, juntament amb la documentació requerida, s'han de presentar a l'Oficina Local d'Habitatge (situada al Centre Miquel Martí i Pol - avinguda de Barcelona, 83-85, 1a planta - telèfon 93 477 03 11).

Per a més informació i documentació sobre aquesta promoció acediu a http://www.sjdespi.net/wca/la-ciutat-temes/habitatge-i-aparcaments-adsa/habitatge-public-aparcaments-i-trasters