Esteu aquí

El Bulevard i l'Oficina Jove obren la inscripció als seus tallers i assessories

09/01/2018 - Joventut

El Casal de Joves El Bulevard i l'Oficina Jove de Sant Joan Despí han obert la inscripció als tallers, assessories i d'altres propostes que ofereixen durant els primers mesos de 2018. La programació del Bulevard inclou tallers de lleure i propostes d'oci nocturn alternatiu. L'Oficina Jove, per la seva banda, facilita eines per potenciar l'autonomia personal dels joves.

Des d'aquest mes de gener, El Bulevard estrena nou horari: de dilluns a divendres, de 16.30 a 21 hores. El Bulevard és un espai on els joves poden desenvolupar la seva creativitat i també un centre de trobada per al jovent. A més, ofereix una àmplia programació de tallers entre els mesos de gener i març. N'hi ha de caràcter trimestral sobre danses urbanes, zumba i classes de guitarra i baix. I també hi ha tallers puntuals de manualitats creatives, cuina, youtube, rocòdrom... Aquest trimestre, al Bulevard també es podrà participar en un vespre-nit de videojocs, un sopar temàtic de Joc de trons, un campionat de dards o un taller de coreografies de Madonna, entre d'altres propostes de lleure.

Les inscripcions a les activitats es poden fer a la web www.despijove.cat o bé al Bulevard (avinguda de Barcelona, 83 – Telèfon 93 373 91 07). També podeu contactar amb el Bulevard a través de WhatsApp al número 637 026 565 o per correu electrònic elbulevard@sjdespi.net. El Bulevard també disposa dels Bucs Musicals, uns espais d'assaig per als joves, i d'un rocòdrom.

Per la seva banda, l'Oficina Jove estrena aquest any també nou horari: funciona de dilluns a dijous, de 16 a 20 hores; els dilluns, de 12 a 14 hores; i els divendres, de 10 a 14 hores. L'Oficina Jove és un servei que informa, orienta i assessora els joves en diferents àmbits, amb la finalitat de facilitar-los eines i mecanismes per potenciar la seva autonomia personal.

Des d'aquest mes de gener fins a mitjan d'abril, l'Oficina Jove organitza diferents sessions dels seus serveis d'assessoria laboral, de salut i de mobilitat internacional. L'assessoria laboral orienta els joves per millorar la recerca de feina. La de salut informa en matèria de sexualitat, drogaddiccions, tratorns d'alimentació i conflictes personals. La de mobilitat internacional ofereix informació als joves que vulguin anar a l'estranger a treballar, estudiar o aprendre idiomes.

A banda d'aquestes assessories, l'Oficina Jove també organitza tallers sobre diferents temàtiques. La programació d'enguany inclou una xerrada sobre l'adolescència adreçada a pares i mares, un sessió per a joves de 14 a 16 anys sobre com expressar els sentiments, així com tallers sobre camps de treball i de solidaritat, l'acceptació del propi cos o treballar per Europa.

Les inscripcions a les assessories i als tallers es poden fer a la web www.despijove.cat o bé a l'Oficina Jove (Casa Rovira, carrer de Jacint Verdaguer, 27 – Telèfon 93 477 17 62). L'Oficina Jove també disposa d'aules d'estudi on els estudiants poden anar a fer-hi treballs i a estudiar. Funcionen de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 hores, excepte festius.