Esteu aquí

L'Oficina Jove atén un centenar de persones en el primer mes en funcionament

oficina jove

28/10/2016 - Joventut

Un mes després de l’obertura de l’Oficina Jove de Sant Joan Despí, a la planta baixa de la Casa Rovira, al barri Centre, l’equipament ha atès 89 persones. Tot i que la gran majoria de consultes, 69, les han realitzat gent jove, l’Oficina també ha rebut la visita de famílies i infants (16 i 4 respectivament) que s’han apropat a les instal·lacions per demanar informació, sobretot, relacionada amb tallers, assessories, beques o ensenyament reglat, per aquest ordre.
 

L’Oficina Jove, un servei municipal adreçat a joves de 12 a 35 anys, ofereix un munt de possibilitats per ajudar en l’emancipació d’aquest col·lectiu amb assessories sobre salut; mobilitat internacional i qüestions juridicolaborals, a més a més de tallers i un espai d’interrelació on poden connectar-se a Internet per fer consultes puntuals.

L’espai obre de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h, i els dilluns de 12 a 14 h. Si voleu estar al dia de tota l’actualitat de l’Oficina Jove de Sant Joan Despí els podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter.

L'Oficina Jove, que es va inaugurar el 22 de setembre, completa la xarxa d'equipaments adreçats a la gent jove de la ciutat juntament amb el Casal de Joves El Bulevard, ubicat a l'avinguda de Barcelona, 85.

Web despijove.cat