Esteu aquí

L'Ajuntament de Sant Joan Despí prova dos vehicles elèctrics

Antoni Poveda i Luis Subías, davant dels cotxes elèctric
Zoe i Twizy, els models incorporats

17/03/2015 - Medi Ambient

Una de les apostes de l'Ajuntament de Sant Joan Despí és reduir les emissions de gassos dels vehicles municipals. Gràcies a un acord amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’Ajuntament incorpora temporalment (durant tres mesos) dos vehicles que funcionen exclusivament amb electricitat, un Zoe i un Twizy, de Renault, per valorar el seu funcionament.

L’avantatge principal és que aquests vehicles no produeixen cap emissió de CO2 a l’atmosfera. Luís Subías, director de Renault Retaul Group Barcelona, i l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, han presentat avui aquests dos cotxes elèctrics que ja podem veure per la ciutat. La Policia Municipal i els Serveis Tècnics municipals fan ús d'aquests vehicles no contaminants.

L’Ajuntament té previst adquirir properament un vehicle elèctric que s’incorporaria a la flota de la Brigada municipal gràcies també a un conveni amb l’AMB.

L'autobús elèctric, ara a la línia L52
Aquestes accions s'enmmarquen en l'¡aposta que fa Sant Joan Despí per una mobilitat més sostenible, ecològica i no contaminant. Aquests dies també circula per la ciutat un autobús totalment elèctric que, després de donar serveir durant un parell de setmanes a la línia L46, ara s'està provant en una altra de les línies d'autobús de Sant Joan Despí, concretament l'L52, que ens enllaça amb l'Hospitalet i Sant Feliu.