Esteu aquí

Sant Joan Despí en flor, el 20 i 21 d'abril

19/04/2017 - Medi Ambient

Un any més, Sant Joan Despí celebra l’arribada de la primavera omplint de verd els balcons, terrasses i patis de la ciutat. Aquest any, la campanya Sant Joan Despí en flor tindrà lloc aquests dijous 20 i divendres 21 d’abril, dies en què se situaran paradetes als diferents barris per tal que els santjoanencs i santjoanenques hi puguin anar a recollir les seves plantes, que aquest any són mentes, geranis i clavells. Per aconseguir la planta cal entregar el val que han rebut a la bústia de casa juntament amb dos tiquets de compres realitzades a botigues de la ciutat.

Hi haurà quatre punts de distribució, un a cada barri de la ciutat. Al barri Centre i al barri de les Planes es podran recollir les plantes tant el dijous 20 com el divendres 21 d’11 a 20 hores. Serà a la plaça de l’Ermita i a la plaça Antonio Machado, respectivament. Pel que fa als barris Pla del Vent – Torreblanca i residencial Sant Joan, els punts de distribució es trobaran de 16.30 a 20 hores a la plaça de Maria Aurèlia Capmany i a la plaça de l’Estatut, respectivament.

Sant Joan Despí en flor és una campanya que recorda el compromís de la nostra ciutat amb la natura i el medi ambient, alhora que pretén incentivar el comerç local. Aquest any es repartiran un total de 10.500 plantes, entre 1.000 mentes, 6.500 geranis i 3.000 clavells.