Esteu aquí

Noves marquesines i més pantalles informatives d’autobús

20/08/2018 - Mobilitat

Les persones usuàries del transport públic a Sant Joan Despí veuran millorat el seu confort i la seva informació gràcies a la instal·lació de noves marquesines i pantalles informatives, que s'està fent durant aquest estiu.

L’objectiu és que de les 64 parades actuals, 49 comptin amb marquesina i 57 acabin incorporant les pantalles informatives on l’usuari pot consultar els horaris d’arribada de l’autobús.

A final de juliol va començar la instal·lació de les primeres noves marquesines en punts que només disposaven de pal i, per tant, on és més necessari perquè l'usuari pugui resguardar-se de les inclemències meteorològiques. No obstant, no totes les parades podran comptar amb marquesina per diferents condicionants, com per exemple voreres estretes, en les quals és impossible col·locar-la.

El que també millora, i molt, és la informació que rep l’usuari, ja que passarem de tenir 20 a 57 panells solars informatius, i per tant estarem més ben informats en temps real del pas de les línies d'autobús. Aquesta és una millora més de les moltes que s’han dut a terme en els darrers mesos per afavorir l’ús del transport públic.