Esteu aquí

Recta final de la Setmana de la Mobilitat amb una caminada conjunta i la Baixcicletada

27/09/2018 - Mobilitat

Una caminada conjunta pels camins saludables de Sant Joan Despí i dels municipis de l'entorn i la Baixcicletada, la bicicletada per diferents municipis del Baix Llobregat, són les activitats principals de la recta final de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a la nostra ciutat, una celebració que ha servit per promoure uns hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic i en la millora de la qualitat de l'aire.

Divendres 28 de setembre té lloc l'activitat 'Camins saludables intermunicipals: les 4 ciutats caminen juntes'. Es tracta d'una caminada conjunta pels camins saludables de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern fins arribar al parc de Torreblanca. A Sant Joan Despí, el punt de trobada és a les 10 hores a l'Àrea de Serveis a la Persona.

Dissabte 29 de setembre, de 10.30 a 12 hores, a l'Aula ambiental del parc de la Fontsanta, es farà un taller sobre la contaminació acústica: què és, quins problemes ens pot causar i què podem fer en el nostre dia a dia per reduir el soroll. El taller va a càrrec d'Entorn XXI i està organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Es recomana inscripció prèvia al correu electrònic info@entornxxi.com.

I diumenge 30 de setembre arriba la Baixcicletada, una cita ja tradicional de la Setmana de la Mobilitat que compta amb la participació de set municipis del Baix Llobregat i de la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat. La Baixcicletada comença a les 10 hores al parc de la Marquesa de l'Hospitalet i el punt de trobada a Sant Joan Despí és a les 11.25 hores a la rambla de Josep Maria Jujol. Les inscripcions a la bicicletada es fan mitja hora abans de començar. El recorregut acaba al parc de Torreblanca on hi haurà taller de reparació, sorteig de bicicletes i altres obsequis, Bicibox amb bicicletes elèctriques, i les activitats i l'espai de joc de la Jugatecambiental.