Esteu aquí

Un gran tendal màgic per entregar les cartes als patges reials

Els dies 3 i 4 de gener, la plaça del davant de l’Àrea de Serveis a la Persona es transformarà en un gran tendal màgic on els patges reials i els seus ajudants esperaran els infants que vulguin lliurar la seva carta als Reis Mags d’Orient.

Els patges de Melcior, Gaspar i Baltasar recolliran en mà tots els desitjos dels nens i nenes. Estaran acompanyats de l'astròleg Sadurní que, en el seu tendal màgic, explicarà als petits les aventures de Ses Majestats.

Nens i nenes podran participar en un taller en què, seguint les instruccions de l’astròleg Sadurní, elaboraran l’element màgic que caldrà portar el 5 de gener per facilitar l’arribada de Ses Majestats.

El tendal màgic per a l'entrega de cartes als patges reials funcionarà els dies 3 i 4 de gener, de 17.30 a 20 hores a la plaça del davant de l’Àrea de Serveis a la Persona (avinguda de Barcelona, 41). Durant l'activitat hi haurà venda de xocolata calenta, cafè i aigües per part dels joves de l'Esplai El Nus.

Activitats multitudinàries

Prèviament a l'arribada dels patges, els infants de Sant Joan Despí han pogut visitar el laboratori de l'astròleg Sadurní a la Torre de la Creu. El laboratori ha estat obert del 28 al 30 de desembre i ha registrat el pas de 2.872 persones, que han pogut fer el circuit màgic per l'interior de la torre i conèixer les històries màgiques que envolten l'arribada dels Reis d'Orient a Sant Joan Despí.

Una altra activitat tradicional del Nadal a Sant Joan Despí, el Belén Viviente del parc de Sant Pancraç ha tingut també una gran xifra de visitants. Del 24 al 27 de desembre, el Belén Viviente, organitzat pel Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre, va rebre 7.336 visites.