Esteu aquí

Propostes lúdiques, culturals i esportives en les Festes de Residencial Sant Joan

14/09/2018 - Promoció associativa

El barri de Residencial Sant Joan celebra aquest cap de setmana les seves festes. De divendres 14 a diumenge 16, el barri acollirà un munt d'activitats lúdiques, culturals, comercials, infantils i esportives que són possibles gràcies a la feina de l'Associació de Veïns de Residenial Sant Joan i a la col·laboració de diferents entitats de la ciutat.

Aquest divendres 14, entre altres activitats hi ha la inauguració de l'exposició fotogràfica Memorial Miguel Luna a les 20 hores al Centre Cívic Antoni Gaudí i una cata cega de vins a les 21 hores també al centre cívic. I a la nit, a partir de les 23 hores, a la pista de la plaça de l'Estatut, tots a ballar la música dels anys 80 i 90 en una gran festa.

L'esport també està molt present en les festes de Residencial Sant Joan, amb els campionats de futbol sala, pàdel, bàsquet, ping-pong, futbol sala i les simultànies d'escacs que es desenvolupen durant aquests dies. 

Dissabte 15 al matí s'han programat diferents master class: de ioga i meditació, a les 10 hores al centre cívic; de zumba, a les 12 hores al carrer d'Antoni Gaudí; i de tai-txi, a les 12 hores al centre cívic. En aquest mateix equipament també hi haurà joc de futbol amb botons a partir de les 12 hores. Dissabte a la tarda serà el torn de les activitats infantils, amb jocs gegants a la pista de la plaça de l'Estatut (17 h) i actuació de màgia amb la CIA Struc (18 h), per acabar amb una gelatada infantil (19 h al carrer d'Antoni Gaudí). I dissabte a la nit se celebrarà el gran sopar popular a les 21 hores a la pista de la plaça de l'Estatut, que també acollirà l'entrega de premis dels campionats esportius i una nit de ball, a partir de les 23 hores, amb La Chapò Orquestra.

Diumenge 16 al matí, les activitats es concentren al carrer d'Antoni Gaudí, amb la fira comercial i la butifarrada popular (11 h) i la festa de l'escuma (12 h). Diumenge a la tarda, a les 18 hores hi haurà una exhibició de gossos policia a la pista de la plaça de l'Estatut i a les 19 hores l'actuació del mag Shado amb els seus millors trucs. La festa acabarà a les 20 hores amb una degustació de cava i sucs.

Tota la informació al programa de les Festes de Residencial Sant Joan