Esteu aquí

Compromís per una ciutat neta i cívica

[]

COMPROMÍS PER UNA CIUTAT NETA I CÍVICA

L’Administració municipal destina molts recursos (uns tres milions l’any) en neteja, gestió i recollida de residus per mantenir la ciutat en bon estat, però això no dóna via lliure a les actituds incíviques: tenir algú que saps que després passarà a netejar no és un argument vàlid i està molt lluny de la societat que la majoria de nosaltres volem construir.

L’Ajuntament es compromet a seguir treballant per millorar el manteniment i la neteja de Sant Joan Despí, però hem de recodar que, com a ciutadans i ciutadanes, tenim una responsabilitat vers l’espai urbà que fem servir.
Aquesta responsabilitat és la base de la campanya FICA-T’HO AL CAP, que a més proposa l’elaboració d’un gran compromís col·lectiu pel civisme.

EM COMPROMETO
a actuar de manera cívica a l’espai públic de la meva ciutat, respectant el mobiliari urbà, les zones verdes, els equipaments públics, recollint les defecacions de la meva mascota, reciclant correctament els residus i fent servir els serveis municipals al meu abast... i a tot allò que faci de Sant Joan Despí una ciutat encara més cívica.

 

>> La teva adhsesió tindrà una recompensa! *fins esgotar existències

 

Per això vull fer pública la meva adhesió al COMPROMÍS PEL CIVISME DE SANT JOAN DESPÍ.

L'agenda, al dia

gener 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31