Esteu aquí

Acció social

taller fusteria

El Departament d'Acció Social  té com a objectiu marc promoure el benestar de la ciutadania. Els seus objectius específics són: aconseguir l’autonomia personal, familiar i dels grups; millorar la qualitat de vida i promoure la participació; fomentar la cohesió social; prevenir i atendre les situacions de marginació i exclusió (personals i de grup); fomentar la resolució comunitària de les diferents problemàtiques, i atendre les necessitats derivades de la dependència i de la manca de recursos bàsics.

Els serveis socials van destinats a tota la població i s’adrecen a totes les persones, famílies i grups que necessitin informació, orientació o ajut per fer front a situacions carencials. Tot i això es treballa amb més intensitat en totes aquelles situacions en què les mancances siguin més greus; és a dir, atenent especialment a la població en situació més vulnerable.
 
XARXA D'ESTABLIMENTS DE PRODUCTES BÀSICS
Als arxius que s'adjunten podeu consultar les bases per a la convocatòria pública per l’adhesió a la xarxa d’establiments col·laboradors per bescanviar vals de compra per productes bàsics d’alimentació, neteja i higiene. Són productes destinats a les persones usuàries dels serveis socials bàsics i en situació d’urgència social de Sant Joan Despí.

PDF icon annex_1_productes_basics_2017.pdf
Microsoft Office document icon annex_2_sol.licitud_adhesio_a_la_xarxa_2017.doc
PDF icon bopb_23_febrer_2017.pdf

 

Noticies de Acció social