Esteu aquí

Festa Major 2017

Del 21 al 25 de juny, la ciutat celebra la seva festa gran

Tot a punt per a gaudir de cinc dies festius a la ciutat on la participació serà, de nou, la característica d’un programa d’actes dissenyat per satisfer a grans i petits.


La fantasia de Gisela obre la Festa Major

Gisela obre la festa d’enguany amb el tradicional pregó que, com no podia ser d’una altra manera, clourà interpretant algun dels seus darrers èxits. Serà dimecres 21 de juny a la plaça del Mercat de les Planes (20 h), després de la tradicional cantada d’havaneres (19.30 h) i just abans del toc d’inici de Festa Major, amb tronada i ball de gegants.

Pregó Gisela


Enguany, la imatge de la Festa Major ens presenta un cartell que reprodueix l’estil de les il.lustracions estiuenques de moltes  activitats i campanyes publicitàries d’avui dia. És obra de Juanma García Escobar, amb una àmplia expriència en el món de la il.lustració publicitària i promocional per a grans marques i esdeveniments, que ha recreat, fidel al seu estil, l’alegria i varietat de propostes que presenta al programa de les festes d’aquest 2017 i que, a la vegada, transmet l’esperit d’una ciutat plena de vida.

PROGRAMA EN PDF:
Cartell festa major 2017

Noticies de Festa Major 2017

Agenda Festa Major 2017

Festa de cloenda de temporada del BC Sant Joan Despí. Hi haura dos torneigs de 3x3 -cistella petita i gran- i una trobada d'equips prebenjamins. L’ organitza : Bàsquet Club Sant...més
Fase de grups en categoria promeses. Lliurament de trofeus de categoria promeses. L’organitza: UE Sant Joan Despímés
RUTA TAPA