Esteu aquí

Reiniciem

 

Reiniciem Sant Joan Despí és el pla per a la reactivació social i econòmica de la ciutat que impulsa l'Ajuntament de Sant Joan Despí en resposta a les conseqüències provocades per la pandèmia de la COVID-19.

El pla, dotat amb 1,6 milions d'euros, vol crear les condicions per reactivar l'activitat econòmica a la ciutat i ajudar les persones, comerços, petites i mitjanes empreses, autònoms i indústries que més hagin patit les conseqüències socials i econòmiques de l’emergència sanitària. Les mesures inclouen beneficis fiscals, ajuts directes, incentius a la contractació, plans d'ocupació i subvencions per als desplaçaments, entre altres.

En aquesta pàgina trobareu informació actualitzada sobre les mesures, ajuts i subvencions que s'endeguin en el marc del pla.

Consulta el Pla Reiniciem Sant Joan Despí

 

SUBVENCIONS PER A COMERÇOS I SERVEIS PER FER FRONT A LA CRISI ECONÒMICA GENERADA PER LA COVID-19

L'Ajuntament posa en marxa subvencions, adreçades a comerços i serveis de Sant Joan Despí, per fer front a despeses generades durant l'estat d'alarma i la posada en marxa dels negocis. Es destinen a aquesta acció 300.000 euros.

Aquestes subvencions compten amb dues línies:

A) Subvenció de 300 euros per les despeses vinculades al manteniment de l'activitat dels comerços locals i serveis, per a aquells establiments que hagin estat tancats durant l'estat d'alarma o que hagin patit una pèrdua del 50% de la seva facturació. 

B) Subvenció de fins a 300 euros destinada a la reactivació dels comerços locals i serveis en la seva adaptació digital i la despesa en mesures de prevenció a causa de la COVID-19: fins a 200 euros per a aquells establiments que apostin per la digitalització com a millora del seu negoci i fins a 100 euros per a aquells que acreditin despeses per la compra de material de protecció i prevenció.

BASES REGULADORES SUBVENCIONS PER FER FRONT A LA CRISI GENERADA PER LA COVID-19 

Com sol·licitar les subvencions?

La sol·licitud s'ha de presentar telemàticament mitjançant instància genèrica juntament amb la documentació requerida degudament formalitzada.

DOCUMENTACIÓ A APORTAR (descarregar i omplir els formularis)

  Sol·licitud de la subvenció.pdf

Formulari d'acceptació de subvencions.pdf

Certificat de domiciliació bancària SEPA.pdf

Un cop omplerts els formularis, cal adjuntar-los a la instància genèrica on line

Termini de presentació de sol·licituds: del 3 de juliol al 30 d'octubre de 2020

 

SUBVENCIONS DESTINADES ALS COMERÇOS I SERVEIS PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL DE PERSONES EN ATUR

Amb la finalitat de promoure la reactivació comercial i afavorir l'ocupació, l'Ajuntament subvencionarà la contractació de persones en atur de la ciutat per part d'activitats comercials i de serveis de Sant Joan Despí. La subvenció serà d'un màxim de 1.540 euros (per mensualitat) durant dos mesos per un contracte de jornada completa (o de dues persones a mitja jornada). Aquesta acció està dotada amb 154.000 euros.

BASES REGULADORES SUBVENCIONS PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL DE PERSONES EN ATUR

Com sol·licitar les subvencions?

La sol·licitud s'ha de presentar telemàticament mitjançant instància genèrica juntament amb la documentació requerida degudament formalitzada.

DOCUMENTACIÓ A APORTAR (descarregar i omplir els formularis)

Sol·licitud de la subvenció.pdf

Acceptació de les subvencions.pdf

Certificat de domiciliació bancària SEPA.pdf

Formulari d'oferta 1 (Full de compromís de l'empresa).pdf

Formulari d'oferta 2 (Sol·licitud).pdf

Un cop omplerts els formularis, cal adjuntar-los a la instància genèrica on line

Termini de presentació de sol·licituds: del 3 de juliol al 30 de novembre de 2020

 

 CONTRACTACIÓ DE JOVES DURANT L'ESTIU

L’Ajuntament contractarà fins a una cinquantena de joves de la ciutat durant l’estiu per realitzar tasques a l’espai públic mitjançant els programes Work Experience (per a joves de 18 a 30 anys que hagin finalitzat una formació professionalitzadora) i Treball a l’Estiu (per a joves de 18 a 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada). Aquesta acció està dotada amb 80.000 euros. 

La presentació de sol·licituds està tancada.

Dades del departament

Oficina Reiniciem

de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h

Telèfon 93 480 60 00

reiniciem@sjdespi.net

L'agenda, al dia

Agost 2020

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31