Formació

Formació ocupacional:

És la formació destinada prioritàriament a persones que es troben en situació d'atur. És subvencionada pel SOC (Generalitat de Catalunya Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Sant Joan Despí), amb acreditació oficial per part del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. 

El nostre centre proposa una formació que inclou pràctiques en empresa, fet que incrementa positivament la sortida professional de l'alumnat. La convocatòria és anual i la sol.licitud tramesa tindrà validesa anual per a la previsió de cursos publicitada. També contemplem la formació en certificats de professionalitat (instrument oficial de les qualificacions professionals dins el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionalsque acredita la capacitació per desenvolupar una activitat laboral amb significació per l'ocupació i assegura la formació necessària per a la seva adquisició.

Podeu fer les vostres sol.licituds aquí.

Requisits d'accés als cursos aquí

Formació continuada:

És la formació dirigida prioritariament a persones treballadores en actiu.

Als enllaços de la dreta podeu accedir als diferents cercadors.

Programa Joves x l'Ocupació 2015/2016:

Programa Joves per l’Ocupació (Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya). És un programa innovador per a joves que combina accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d’experiència professional en empreses, facilita la seva inserció laboral i fomenta el seu retorn al sistema educatiu.

Més informació aquí