Esteu aquí

La Nit dels Museus arriba a Sant Joan Despí amb una visita nocturna a la Torre de la Creu

Podrem visitar la casa de 7 de la tarda a una de la matinada

18/05/2017 - Ciutat Modernista

La Nit dels Museus, una gran festa cultural que ens convida a participar en visites teatralitzades, concerts, tallers, itineraris guiats, de manera gratuïta i durant la nit, arriba a Sant Joan Despí amb la visita a la Torre de la Creu. Aquest any, la 10a edició, se celebrarà el 20 de maig des de les 19 h fins la una de la matinada.

Així, aquest dissabte la casa, actual seu de l’Escola d’Idiomes Moderns (EIM) de la Universitat de Barcelona, es podrà visitar de manera lliure, i a més a més, es faran dues visites teatralitzades, a les 21 i a les 22.15 (cal inscripció prèvia al correu cannegre@sjdespi.net) de la mà d’un actor caracteritzat de Josep Maria Jujol, l’arquitecte que va idear aquesta màgica casa de principis del segle XX. La Nit dels Museus, que enguany obre les portes de 87 espais de Barcelona i la seva àrea metropolitan, s'organitza al voltant de 6 rutes a visitar. Sant Joan Despí està inclosa a la Ruta 6 amb una proposta per visitar Horta, Sant Gervasi, Pedralbes, Esplugues i Cornellà que inclou la visita del recinte modernista de Sant Pau; el reial monestir de Santa Maria de Pedralbes, el Museu de la Ceràmica La Rajoleta, etc.

La Nit dels Museus a les xarxes socials

Per donar difusió d’aquesta activitat que any rere any ha sumat nous visitants (a la primera edició van participar 53.183 persones, i l'any passat va arribar a les 191.701) es faran diferents accions a través de les xarxes socials amb el hashtag comú de #bcnésmuseu. Una d’aquestes serà un concurs de fotografies a Instagram que premiarà les quatre instàntanies més creatives amb una entrada doble a l’exposició “David Bowie ls” del Museu del Disseny de Barcelona i amb una bossa de banderoles reciclades de Barcelona. També es pot participar en el sorteig d’un cap de setmana a Londres per a dues persones a través del web lanitdelsmuseus.cat.