Esteu aquí

Obertes les inscripcions als tallers de dones 2019-2020

02/09/2019 - Dona

L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza una nova edició dels tallers per a dones. Aquest dilluns 2 de setembre s'han obert les inscripcions als tallers corresponents al curs 2019-2020.

L'oferta inclou tallers de sevillanes i ball espanyol, ioga, country i teatre. Els tallers començaran a principi d'octubre i es faran en diferents espais de la ciutat. Es tracta de tallers per compartir aprenentatges i experiències entre dones.

Les inscripcions als tallers de dones del curs 2019-2020 es poden fer a l'Àrea de Serveis a la Persona (av. Barcelona, 41 - tel. 93 477 00 51).

Altres activitats

També a partir del 2 de setembre s'han obert les inscripcions al 'Projecte Comunicació i espai públic: el punt de vista de les dones', un procés participatiu de discussió amb dones de Sant Joan Despí per identificar els missatges sexistes en l'espai públic i elaborar noves propostes comunicatives. Aquesta activitat, organitzada per l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, consta de dues sessions que es faran el 7 i el 14 de novembre, de 18 a 20 hores, a l'Àrea de Serveis a la Persona.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza un taller d'autodefensa feminista adreçat a noies de 16 a 25 anys. Es farà en sis sessions, tots els dimecres entre el 2 d'octubre i el 6 de novembre, de 19 a 20.30 h, al Bulevard. Inscripcions a l'Àrea i al Bulevard, a partir del 9 de setembre.

En el marc del Premi Delta de narrativa escrita per dones, del 5 de novembre al 10 de desembre, de 18 a 20 hores (6 sessions), a l'Àrea de Serveis a la Persona, s'organitza un taller d'escriptura amb el títol 'Com treballar les violències masclistes en les obres literàries'. Les inscripcions s'obriran l'1 d'octubre.

Més informació al programa Dona vida al setembre